"JÁZMIN" doboz

6700,-Ft

POMPOMDESIGN // BARÁTSÁGKARKÖTŐ SZETT

A POMPOMDESIGN franciás könnyedsége, bohém eleganciája, változatos, hol élénk, hol napszítta színei mindennapi viseletre is alkalmassá teszik ezeket a karkötőket. Én például tavasz óta hordok egy párat, fürdéskor, sőt nyaraláskor a sós tengervízben is rajtam voltak, szeretem, hogy visszafogott, egyedi darabok, hogy Bori mindenféle kincseket rájuk horgol, amit épp talál és az adott fonál színéhez passzol. Azt is szeretem, hogy ketten vannak. Bori fantasztikus esztétikai érzékkel állítja össze minden ékszerét, így a barátságkarkötőit is, és bizony sokan veszik ajándékba a legjobb barátnőjüknek, hogy együtt hordhassák ezeket a slow design darabokat. Must have. <3 <3 Bori változatos színekben készítette el a JÁZMIN dobozhoz a barátságkarkötőket, minden doboz mást rejt, nincs két egyforma. A kép tájékoztató jellegű. 

 

RULIED BY CASA D’ORO // HATSZÖGLETŰ GYÖNGY GYŰRŰ

Edina így gondol a csodaszép, aprólékos munkával, kézzel fűzött gyöngyékszer kollekciójára: „Imádom az ősz sokszínűségét, az élénk árnyalatokat, és az átmeneteket, ezért általában ilyenkor sugárzó, életteli ékszereket szoktam tervezni. Idén nem az a múlékony néhány hét inspirált, ami ilyenkor szokott. Legújabb kollekcióm abból a hat hónapból táplálkozik, ami az után következik addig, amíg a tavasz első zöld pöttyei nem kezdik újra színesre festeni a természetet. Ezért választottam őszi kollekcióm alapjául a Miyuki japán üveggyöngyök közül ezt a színátmenetes színes-szürke árnyalatot. A színes-szürke, ellentétben a fekete-fehér szürkével, úgy keletkezik, hogy a sok-sok szín addig keveredik, amíg ki nem oltják egymást. Valójában így lesz eozinos, mindenszínű a gyöngy, ahogy fénnyel érintkezik. Az ékszerek formája változatos, de az alappillért a hatszög adja, ami a következő hat hónapra utal.”

A különleges, peyote technikával fűzött, méhsejt alakú gyűrűkhöz a későbbi NATU dobozokban lógós- és pontfülbevalók is érkeznek, érdemes begyűjteni a teljes kollekciót. ;)

COCOON MANUFAKTÚRA // FÜRDŐRADÍR

Az októberi JÁZMIN dobozunkban található fürdőradír igazi társad lehet a magadra fordított idő során, hiszen akár egy zuhanyzás alatt is elhozza azt a kényeztető, ápoló érzetet, amit egy wellness masszázs során átélhetsz. A 2-féle összetételű fürdőradírból csak szerencse kérdése, hogy melyik lesz a Tiéd. Nóri és Istvi a Pilisben keverte őket és a csomagolásuk grafikájához az egyik kedvenc illusztrátorunkat, Kiskovács Esztert kérték fel. Mesés címkék, csodás illatok, alapanyagok, szakértelem és sok szeretet, nekünk ilyen a Cocoon. A kép tájékoztató jellegű, a dobozban 1db 50ml-es fürdőradírt találsz az alábbi összetételek valamelyikével:

SÓSKARAMELLÁS FÜRDŐRADÍR / Vegán kézműves tengeri sós, bio karamell kivonatos fürdőradír, hidegen sajtolt szőlőmagolajjal, puhító avokádó olajjal. Kettő az egyben bőrradír és testápoló, hiszen az elhalt hámsejtek eltávolításával a jótékony olajak táplálják a bőröd. A finoman őrölt tengeri só kíméletesen radíroz, emellett a bőrtisztító hatása sem elhanyagolható.

COFFEE - HIMALAYAN SALT FÜRDŐRADÍR / Kézműves kávés fürdőradír, himalaya sóval és hidegen sajtolt, őrségi sárgabarackmag olajjal. Intenzív illatát az őrölt kávé, a cukorkás cubeba és a frissítő borsmenta illóolajok adják. Mi majdnem megkóstoltuk. :) A kávédarabkák zuhanyzás közben lejönnek az elhalt hámsejtekkel együtt, viszont a sárgabarackmag olaj azután is hidratáltan tartja a bőrt. A kávéról és a himalaya sóról olyan kutatási eredmények jelentek meg, hogy serkenthetik a kötőszövetek rugalmasságát, ezért a narancsbőrös részeken is ajánljuk a használatát, szőrbenövés ellen is nagyon hasznos. Himalaya só-tartalma miatt a zsíros, pattanásos bőrre különösen ajánlott, de mivel az arcbőr nagyon érzékeny és kényes, ott ne dörzsöljük erősen.

CLASHINGCOLOURS // HAJPÁNT DIY CSOMAG

Réta, a ClashingColours blog írója rendszeresen tart foglalkozásokat, ahol a kreativitáson túl mindig megjelenik a harmonikus, tisztább, lassabb élet iránti tisztelete. Ennek mentén olyasfajta alkotásra ad lehetőséget a workshopjain, melynek során az emlékeink, mindennapi élményeink feldolgozása könnyed kikapcsolódássá válik, kisimít, eloszlat és felfrissít. Az októberi női NATU dobozokban Réta egy egyszerűen elkészíthető hajpánt DIY csomaggal mutatkozik be, ami a sapkás idő közeledtével különösen jól jön, hiszen bármilyen kócos frizurát megszelidít. Ha van pár perced hajat fonni, akkor pedig egy alkalmi összeállításhoz is csodásan illik majd. Külön értéke a csomagnak, hogy Réta az előkészített szálak közül kézzel horgolta a pamutfonalat, amire itt-ott apró ezüst színű gyöngyöket is tett. Szerintünk már önmagában karkötőnek vagy vékony nyakláncnak is tökéletes az alapanyag, de most a hajpánthoz áll rendelkezésedre minden hozzávaló, még varrótű is. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat további papírhulladékkal terhelni, a részletes leírást és a fázisfotókat a NATU Tumblr blogjára tesszük fel, onnan tudod ellesni a fortélyokat. A képek tájékoztató jellegűek, 4-féle pasztell szín kombinációja közül az egyiket fogod megtalálni a dobozodban, a szerencsére bízva, hogy kinek mi kerül a pakkjába: NATÚR / ZÖLD / KÉK / PÚDER.

BORARTI // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Inspráló közeggel, izgalmas eszközökkel, természetes alapanyagokkal vár Téged és a kicsiket a Borarti Alkotó Tér és Műhely. Itt tényleg minden adott a kikapcsolódáshoz, sőt, a felnőtt foglalkozásokon még egy pohár bort is elkortyolgathatsz, olykor élő zene szól, miközben ajtódíszt vagy épp táskát készítesz. A szabad alkotást véve alapul, Bori és Ági a szakmai fortélyokon túl gyakorlott édesanyákként segíti a workshopokon részvevő gyerekeket és minden korosztálynál nagy odafigyeléssel választják meg környezettudatos alkotó terükben az alapanyagokat és az eszközöket, amit csak lehet, újrahasznosítanak. Színes fantáziával, ízléssel, szaktudással, végtelen sok ötlettel és rengeteg mosollyal töltik meg Boriék ezt a helyet. Ha időnk engedné, egyfolytában náluk lebzselnénk szabadon alkotva, fülig érő szájjal. :) A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító kupont rejtettünk el, melyet online fogunk eljuttatni Hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod. A kedvezményedet az idei felnőtt foglalkozásokon tudod érvényesíteni, a részleteket és a jelszót megtalálod a kuponon.

FRANKA // CIPŐKÉSZÍTŐ WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Franka egy ízig-vérig kreatív, teremtő nő, aki hol Szibériáig utazik, hogy kívülről szemlélje magát, hol másokat fejleszt, hiszen szerinte mindenki ért valamihez, csak fel kell ébreszteni a benne szunnyadó értékeket. Cípőkészítő workshopjaira óriási a túljelentkezés, a NATU dobozokban olyan kupont rejtettünk el, ami az erre évre szervezett összes foglalkozása közül az egyikre váltható be, és 10% kedvezményre jogosít. Lesznek babacipő és mokaszin készítő foglalkozások, talán csizma is a télre való tekintettel, de ez még formálódik, az igények szerint alakul. Mindig előrukkol valami különlegessel, legutóbb pl. leggings- és harisnyafestő órát szervezett. Frankát az élet a tenyerén hordozza, mert elég bátor volt megvalósítani az álmát, azt, hogy cipőket készítsen és másokat is erre tanítson. A sarkára állt, a saját sarujában. Téged is szeretettel vár. :)

KREARTON // KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A KreARTON újrakartonjaival elengedhetjük a képzeletünket és a lakásunkhoz leginkább illő környezettudatos asztali és függő papírdekorációt vagy akár lámpát is készíthetünk. Kombinálhatjuk a szimpla natúr kartont mintás maradék anyagokkal, kiszínezhetjük, megfesthetjük, vagy nyugtathatjuk rajta a szemünket, ha meghagyjuk az összeszerelés után eredeti színében. A KreARTON készségfejlesztő játékokat is kínál, amelyekkel a kicsik vidáman tölthetik az időt. A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító jelszavas kupont találsz, melyet a KreARTON webáruházában lehet beváltani 2017. december 31-ig. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt.