"BODZA" doboz

14000,-Ft

SHAMO BAGS // KÉZZEL NYOMOTT VÁSZONZSÁK

Többfunkciós vászonzsák, lehet táskarendszerező, menő irodai uzsonna hordozó, vagy természetjáróknak kincsgyűjtő. Ha nem szeretnél kimozdulni, akkor otthoni péksütemény tároló :)

Nusi üzeni: "Amennyiben lehetséges, mondj nemet a nejlonra! Üzenetem ezzel a zsákkal, hogy vegyük észre, kis odafigyeléssel is mennyit tehetünk személyes környezetünkért. Egy ilyen zsák használatával sokszor kiváltható lenne a fölösleges nejlon zacskó használat, csak meg kell szoknunk, hogy magunkkal visszük a bevásárlásokra. Használható még tárolásra, ajándékozáshoz csomagolópapír helyett, őszi gyűjtögetéshez, otthoni rendszerezéshez vagy akár dekorációként is. A minták indiai kézzel faragott fapecsétekkel készültek, üzenetük, hogy találjunk vissza a természethez és annak körforgásához, ritmusához, tudjunk örülni ugyanúgy a borús őszi napoknak, vagy a nyári melegnek is."

FTA FATUM APPAREL // ÚJRABŐR FELVARRÓ

Az FTA újrahasznosított, maradék bőrből készült felvarrói egyedi, kézzel égetett, naiv mintákkal, pozitív üzenetekkel dobják fel a régi, kedvenc pulóvered, sapkád vagy kabátod. Így azoknak a holmiknak is új életet adhatsz, amelyeket jó ideje a szekrény mélyén rejtegettél, pedig úúúgy hordanád. Minden felvarró egyedi mintázatú és véletlenszerűen kerül a dobozokba. Az októberi női BODZA dobozban 1db 8-12cm szélességű bőr felvarrót fogsz találni, amely műalkotásnak is felér. Egyszerre menő és tudatos. Ha mégsem varrod fel, keretezd be és tedd ki a falra! ;)

PLAY PANTS // REWOOD KULCSTARTÓ

A pillekönnyű, letusztult ReWood/Újrafa kulcstartót egyből megtalálod a táskádban, és mindig eszedbe juttatja, hogy "irány az erdő!" Ha kevés kulcsot teszel rá, még a vízen is fennmarad, amennyiben olyan helyen pottyan ki, de inkább vigyázz rá. :) A PLAY PLANTS ReWood kollekciójának minden darabja viharkárok és metszési munkálatok során lehullott faágakból készül, kézi csiszolással, lakkozással, festéssel, odafigyeléssel és szeretettel. Ahogy a képen is láthatod, az októberi BODZA dobozokba változatos pasztell színekben kerültek be a ReWood kulcstartók, a szerencsén múlik, hogy Neked épp melyik jut, dobozonként 1db kulcstartót csomagoltunk be. Tölts minél több időt a szabadban, vegyél nagy levegőt ott, ahonnan ez a kis ág is származik. <3

POISJARDIN // ESŐFELHŐ KITŰZŐ

A POISJARDIN vidám kis lényei most fa kitűzőn elevenednek meg. Első ránézésre meg sem lehet mondani, de Zsuzsi egyenként, aprólékosan rajzolta és festette meg ezeket a mókás esőfelhőket is. Amikor egymás mellé raktunk párat, elképesztő volt látni, hogy tényleg nem nyomdázott termékkel állunk szemben, hanem minden pici részletet kézzel kanyarít rá az alkotó. Néhol van szempillája, néhol nincs, néhol csücsörít a szája, néhol mosolyra görbül, fantasztikusak. Hátizsákra vagy egy jó meleg sálra pont rátűzhetjük. Mivel magunkon hordjuk az esőfelhőt, csalánba nem üt a ménkő felkiáltással ernyőt sem kell aznap magunkkal vinni. :) Gyerekek és örök-gyerek felnőttek is bátran viselhetik.

BETTEEBEAD // POZSGÁS NYAKLÁNC ÉS FÜLBEVALÓ

Az októberi BODZA dobozokban majdnem egy teljes szettet elrejtettünk, a gyűrűre azért még várni kell egy kicsit, de hamarosan az is jön. :) Most Betti égetett gyurma és antikolt fém kombinációjú, erdőjáró pozsgás-medálos nyaklánca lehet a Tiéd, valamint egy pár hozzá illő pozsgásos, bedugós fülbevaló. Így mindenki tudni fogja, hogy legszívesebben most sem a laptopod előtt ülnél, hanem valamelyik dombra vagy hegyre kirándulnál fel. Persze közben roppant nőies vagy, hiszen ezek a darabok egy kosztümhöz is vígan hordhatók. Betti ékszereinek alapanyaga süthető gyurma, amelyet fémmel, ásványokkal ötvöz és egyre tudatosabban fordul a természet felé, külön NATU kollekcióval készült. A kép tájékoztató jellegű, nyilván nem lehet minden apró levélke vagy bogyó mindenkinél pontosan ugyanott, ettől is egyedi minden, ami kézzel és szívvel készül. A dobozodban 1db medálos nyakláncot és egy pár hozzá illő pontfülbevalót találsz.

CLASHINGCOLOURS // HAJPÁNT DIY CSOMAG

Réta, a ClashingColours blog írója rendszeresen tart foglalkozásokat, ahol a kreativitáson túl mindig megjelenik a harmonikus, tisztább, lassabb élet iránti tisztelete. Ennek mentén olyasfajta alkotásra ad lehetőséget a workshopjain, melynek során az emlékeink, mindennapi élményeink feldolgozása könnyed kikapcsolódássá válik, kisimít, eloszlat és felfrissít. Az októberi női NATU dobozokban Réta egy egyszerűen elkészíthető hajpánt DIY csomaggal mutatkozik be, ami a sapkás idő közeledtével különösen jól jön, hiszen bármilyen kócos frizurát megszelidít. Ha van pár perced hajat fonni, akkor pedig egy alkalmi összeállításhoz is csodásan illik majd. Külön értéke a csomagnak, hogy Réta az előkészített szálak közül kézzel horgolta a pamutfonalat, amire itt-ott apró ezüst színű gyöngyöket is tett. Szerintünk már önmagában karkötőnek vagy vékony nyakláncnak is tökéletes az alapanyag, de most a hajpánthoz áll rendelkezésedre minden hozzávaló, még varrótű is. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat további papírhulladékkal terhelni, a részletes leírást és a fázisfotókat a NATU Tumblr blogjára tesszük fel, onnan tudod ellesni a fortélyokat. A képek tájékoztató jellegűek, 4-féle pasztell szín kombinációja közül az egyiket fogod megtalálni a dobozodban, a szerencsére bízva, hogy kinek mi kerül a pakkjába: NATÚR / ZÖLD / KÉK / PÚDER.

COCOON MANUFAKTÚRA // AJAKBALZSAM

Az októberi BODZA dobozunkban található Cocoon Manufaktúra ajakbalzsam jól fog jönni a hideg időben szervezett túrákhoz, kirándulásokhoz vagy romantikus sétákhoz. A 4-féle összetételű ajakbalzsamból csak szerencse kérdése, hogy melyik lesz a Tiéd. Nóri és Istvi a Pilisben keverte őket és a csomagolásuk grafikájához az egyik kedvenc illusztrátorunkat, Kiskovács Esztert kérték fel. Mesés címkék, csodás illatok, alapanyagok, szakértelem és sok szeretet, nekünk ilyen a Cocoon. A kép tájékoztató jellegű, a dobozban 1db 20ml-es ajakbalzsamot találsz az alábbi összetételek valamelyikével:

CUBEBA - MELISSA AJAKBALZSAM / Különleges, édes illatú, vegán ajakbalzsam őrségi sárgabarackmag olajjal, cubeba és citromfű illóolajokkal. A cubeba illata szomorú, stresszes napokon jó hatással lesz a kedvedre. Ha kiszáradt a szád vagy csípős a szél, a kakaóvaj és olajok kombinációja megvédi és hidratálja a bőrödet.

ELEMI - BENJOIN SIAM AJAKBALZSAM / Dúsító hatású kézműves ajakápoló őrségi szőlőmagolajjal, organikus kakaóvajjal, különleges fák illóolajaival és méhviasszal. A szőlőmagolaj dúsítja, a méhviasz puhítja az ajkakat, a kakaóvaj lassan szívódik be a bőrbe, ezáltal hosszan hidratálja azt. Az elemi és benzoin illóolajok különleges gyanták, melyek a fa sérüléseit gyógyítják. A repedezett bőrre és a lélek sérüléseire is ugyanilyen hatással vannak.

HIPOALLERGÉN AJAKBALZSAM / Kézműves, organikus kakaóvaj alapú vegán ajakbalzsam. Illóolajmentesen, sok tápláló őrségi növényi olajjal készítjük. A természetes alapanyagok rendbe teszik a bőrt és nincs bennük olyan összetevő, ami irritálhat, ezért a legérzékenyebb bőrűeknek is ajánljuk. Ha érzékeny vagy az illóolajokra, ezt az ajakápolót ajánljuk Neked. 

MENTHA PIPERITA - COCOA AJAKBALZSAM / Frissítő, szájfényhatású ajakbalzsam ricinusolajjal, a borsmenta és a kakaóvaj jellegzetes illatával. A ricinusolaj nagyon tápláló, hatása a szájfényére hasonlít, a kakaóvajjal kombinálva ápolja a kicserepesedett bőrt. Borsmenta illata, kakaós íze finom és frissítő télen-nyáron.

BORARTI // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Inspráló közeggel, izgalmas eszközökkel, természetes alapanyagokkal vár Téged és a kicsiket a Borarti Alkotó Tér és Műhely. Itt tényleg minden adott a kikapcsolódáshoz, sőt, a felnőtt foglalkozásokon még egy pohár bort is elkortyolgathatsz, olykor élő zene szól, miközben ajtódíszt vagy épp táskát készítesz. A szabad alkotást véve alapul, Bori és Ági a szakmai fortélyokon túl gyakorlott édesanyákként segíti a workshopokon részvevő gyerekeket és minden korosztálynál nagy odafigyeléssel választják meg környezettudatos alkotó terükben az alapanyagokat és az eszközöket, amit csak lehet, újrahasznosítanak. Színes fantáziával, ízléssel, szaktudással, végtelen sok ötlettel és rengeteg mosollyal töltik meg Boriék ezt a helyet. Ha időnk engedné, egyfolytában náluk lebzselnénk szabadon alkotva, fülig érő szájjal. :) A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító kupont rejtettünk el, melyet online fogunk eljuttatni Hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod. A kedvezményedet az idei felnőtt foglalkozásokon tudod érvényesíteni, a részleteket és a jelszót megtalálod a kuponon.

FRANKA // CIPŐKÉSZÍTŐ WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Franka egy ízig-vérig kreatív, teremtő nő, aki hol Szibériáig utazik, hogy kívülről szemlélje magát, hol másokat fejleszt, hiszen szerinte mindenki ért valamihez, csak fel kell ébreszteni a benne szunnyadó értékeket. Cípőkészítő workshopjaira óriási a túljelentkezés, a NATU dobozokban olyan kupont rejtettünk el, ami az erre évre szervezett összes foglalkozása közül az egyikre váltható be, és 10% kedvezményre jogosít. Lesznek babacipő és mokaszin készítő foglalkozások, talán csizma is a télre való tekintettel, de ez még formálódik, az igények szerint alakul. Mindig előrukkol valami különlegessel, legutóbb pl. leggings- és harisnyafestő órát szervezett. Frankát az élet a tenyerén hordozza, mert elég bátor volt megvalósítani az álmát, azt, hogy cipőket készítsen és másokat is erre tanítson. A sarkára állt, a saját sarujában. Téged is szeretettel vár. :)

KREARTON // KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A KreARTON újrakartonjaival elengedhetjük a képzeletünket és a lakásunkhoz leginkább illő környezettudatos asztali és függő papírdekorációt vagy akár lámpát is készíthetünk. Kombinálhatjuk a szimpla natúr kartont mintás maradék anyagokkal, kiszínezhetjük, megfesthetjük, vagy nyugtathatjuk rajta a szemünket, ha meghagyjuk az összeszerelés után eredeti színében. A KreARTON készségfejlesztő játékokat is kínál, amelyekkel a kicsik vidáman tölthetik az időt. A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító jelszavas kupont találsz, melyet a KreARTON webáruházában lehet beváltani 2017. december 31-ig. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt.