"PITYPANG | TAVASZ" doboz

12700,-Ft

SHAMO BAGS // HAJBA POMPOM

Ha kedveled Frida Kahlo stílusát vagy a távolkelet misztikus textilkiegészítőit, akkor ezeket a Shamo-kat imádni fogod! Nusi előszeretettel nyúl a legvidámabb színekhez és gyakran önti őket pompom formába. Most kicsiknek és örök-gyerek nagytesóknak, anyukáknak, nagymamáknak készített hajbavalót. (Pszt, Anyák napjára és Gyereknapra is milyen jó meglepetés.) Coff vagy konty tövébe ültetve ideális, de úgy is aranyos, ha az arcba lógó tincseket, hajfonatokat tűzzük el velük.

MINI NATURA // KÉZZEL VARRT BABACIPŐ

Timi ökológusként csak olyan termékeket készít, ami a környezetterhelés minimalizálásával előállítható, kis szériában, kézzel varrva. Ő álmodta meg és tette számodra is elérhetővé ezeket a GOTS-minősítésű textilből készült babacipőket. Szürke színükkel, apró szívecske mintájukkal lányokra és fiúkra is adhatók, visszafogott, minimál stílusú baba-kiegészítőként. Hűvösebb tavaszi, nyári napokon igazán jó szolgálatot tesznek.

ÉLTETŐ ÉTELEK // RICZU ANIKÓ – BABAKONYHA

Anikó könyvéből megismerheted a tudatos és egészséges hozzátáplálás fortélyait. Elmélet, gyakorlat, sok recept képekkel illusztrálva, Dr. Pető Gabriella gyermekorvos, természetgyógyász ajánlásával. Az első 1000 nap a legfontosabb a baba táplálkozásában, mivel az ilyenkor kialakuló szokások mélyen bevésődnek és hatással vannak a felnőttkori egészségre, betegségekre és az ízlésre is. Mikor vezesd be a glutént? Milyen alapanyagokat használj? Milyen vitaminokra és tápanyagokra van szüksége a kicsiknek, mivel vidd be ezeket és milyen adalékanyagokat kerülj? A receptek többségét a család minden tagja fogyaszthatja, így leegyszerűsödik a napi konyhai rutin. Hiánypótló összeállítás. Jó étvágyat! :)

EPERFA // GOMBA PÖRGETTYŰK

Az őzláb, a csiperke és a pereszke közül 2db erdőjáró gomba pörgettyűt találsz a tavaszi PITYPANG dobozban. Ha hazatértünk a kirándulásból, kezdődhet a játék! Kipróbáltuk és jól szórakoztunk, tényleg úgy pörögnek, hogy versenyeztetni lehet őket, melyik pörög tovább, melyik üti ki a másikat. :) Az Eperfa játékok nagy részét megváltozott munkaképességű, vagy szociálisan hátrányos helyzetű emberek készítik, a játékokhoz felhasznált összes faanyag pedig a Duna-Ipoly Nemzeti Park területéről származik, hiszen egy nemzeti parknál jobban senki nem vigyázhatna ez erdőkre, annak teljes ökoszisztémáját szem előtt tartva, a legkisebb élőlényektől a legnagyobbakig. Szerencse kérdése, hogy a 3-féle gombából melyik kettő landol a dobozodban, a kép, amin a kis pereszke a fején pörög, tájékoztató jellegű.

CLASHING COLOURS // DIY FESTHETŐ KASPÓ MAKRAMÉ FELFÜGGESZTÉSSEL

Tavasszal készítsünk természetes gyerekszoba-kiegészítőt! Fessétek ki a gyerekekkel a kis kerámia kaspót és makramé csomózással készítsetek hozzá felfüggesztést. Így nem csak a polcon, asztalon, de a falon is tárolhattok benne ceruzákat, zsírkrétákat vagy épp egy kis növényt. Mindenképp felfrissíti a gyerekszobát és olyan lesz, ami épp hozzátok passzol. Réta segít Nektek lépésről lépésre az elkészítésben. A színeket a Föld napjához illően állítottuk össze. A kép illusztráció, a dobozban található alapanyagokból mi ezt hoztuk ki. :)

MINI NATURA // KEDVEZMÉNY KUPON MINDENRE -10%

A PITYPANG dobozokban az organikus pamut baba-és gyerekruhákat készítő Mini Natura megálmodója, Tóth Timi egy 10%-os kedvezmény kupont rejtett el, melyet 2017. augusztus 1-ig tudsz beváltani bármely termékre, amit a webshopjában találsz. Ahogy Timi mondja, az organikus pamut viselése kellemes érzést nyújt a bőrnek, és használatával csökkenthető a káros anyag bevitel. Ez igazán jó hír a babáknak, kisgyerekeknek, akiknek sokkal vékonyabb és érzékenyebb bőre van, mint Neked vagy nekem. Bár a Mini Natura ruháinak nagy része igazán színes és mintás, megnyugodhatsz, mert a GOTS- minősítés a festékanyagok vizsgálatára is kiterjed. A textilek megfestésénél növényi alapú festékanyagokat használnak, ezzel is hozzájárulva a ruhák különleges színvilágához. A jelszavas kupont e-mailben fogjuk eljuttatni hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod.

GARKA // MOHAZÖLD MEDÁLOS NYAKLÁNC EZÜSTTEL -10%

Tünde megszínezi, majd kézzel tekergéli a kenderzsineget, amelyből letisztult, természetes ékszereket és kiegészítőket készít. Most erre a csodás mohazöld medálos hosszú nyakláncra 10% kedvezményt kapsz a kupon jelszavának használatával, amikor leadod nála a rendelésed. A medál 3cm átmérőjű, a nyaklánc kb. 80cm hosszú, ezüst színű. Vedd fel egy sima pólóval, pulóverrel vagy ruhával és érezd a természet közelségét! :) A kupont 2017. december 31-ig válthatod be és online küldjük el a megrendelésedhez csatolva, hogy ne terheljük a háztartásod további papírhulladékkal.

COCOON MANUFAKTÚRA // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Nóri és Istvi rendszeresen tartanak kencekeverő foglalkozásokat a műhelyükben. 2017-ben is szeretettel várnak, ha testápolót, ajakápolót, arckrémet, masszázstömböt vagy épp napvédő krémet készítenél természetes alapanyagokból, minőségi vajakkal és illóolajokkal. Az elkészült bőrápolókat azonnal haza is viheted, a receptekkel és minden egyéb segédanyaggal együtt. Kövesd a Cocoon Facebook eseményeit, nehogy lemaradj! ;) A kupont 2017. december 31-ig válthatod be és online küldjük el a megrendelésedhez csatolva, hogy ne terheljük a háztartásod további papírhulladékkal.

HOCC // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Emő kosár-, táska- és clutch horgoló foglalkozásaira 2017. december 31-ig válthatod be ezt a kupont. Újrahasznosított pólófonallal és újrabőr alapanyagokkal dolgozhatsz, személyes élményen keresztül ismerheted meg a horgolást, hogy később otthon is készíthess divat és lakberendezési kiegészítőket ezzel a technikával. Hurrá! :)

PLAY PLANTS // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A PLAY PLANTS foglalkozásain mindig előkerül a természet és az újrahasznosítás, persze játékos formában. Hol pozsgásos, kaktuszos terráriumokat és zen kerteket lehet készíteni, hol régi csészékbe, poharakba ültethetünk kis növényeket, mohát, zuzmót. A növénykék gondozását is megtanulhatod és minden szükséges kellék, alapanyag is rendelkezésedre áll. Saját kincseidet (kedvenc kavicsok, uszadékfa, apró tárgyak) is elhozhatod és új életre keltheted itt. A pozsgásos dekorációkon túl Barbara viharkárok és metszési munkálatok során megmaradt faágakból készít divat és lakberendezési kiegészítőket, ezeket egyenként csiszolja, lakkozza, festi. Ha időben jelentkezel, Te is részt vehetsz valamelyik ReWood workshopján, érdemes figyelni a Facebook eseményeit. ;) A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító kupont találsz, melyet online fogunk eljuttatni Hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod. A kedvezményedet 2017. december végéig tudod érvényesíteni, a részleteket és a jelszót megtalálod a kuponon.

KREARTON // KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A KreARTON újrakartonjaival elengedhetjük a képzeletünket és a lakásunkhoz leginkább illő környezettudatos asztali és függő papírdekorációt vagy akár lámpát is készíthetünk. Kombinálhatjuk a szimpla natúr kartont mintás maradék anyagokkal, kiszínezhetjük, megfesthetjük, vagy nyugtathatjuk rajta a szemünket, ha meghagyjuk az összeszerelés után eredeti színében. A KreARTON készségfejlesztő játékokat is kínál, amelyekkel a kicsik vidáman tölthetik az időt. A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító jelszavas kupont találsz, melyet a KreARTON webáruházában lehet beváltani 2017. december 31-ig. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt.

CLASHING COLOURS // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -15%

Réta, a Clashing Colours blog írója rendszeresen tart foglalkozásokat, ahol a kreativitáson túl mindig megjelenik a harmonikus, tisztább, lassabb élet iránti tisztelete. Ennek mentén olyasfajta alkotásra ad lehetőséget a workshopjain, melynek során az emlékeink, mindennapi élményeink feldolgozása könnyed kikapcsolódássá válik, kisimít, eloszlat és felfrissít. A NATU dobozokban 15% kedvezményre jogosító jelszavas kupont találsz, amit Réta 2017. december végéig megtartott foglalkozásain válthatsz be. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt. Figyeld a Clashing Colours Facebook oldalát és jelentkezz a workshopokra! :)

FRANKA // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Franka egy ízig-vérig kreatív, teremtő nő, aki hol Szibériáig utazik, hogy kívülről szemlélje magát, hol másokat fejleszt, hiszen szerinte mindenki ért valamihez, csak fel kell ébreszteni a benne szunnyadó értékeket. Cipőkészítő workshopjaira óriási a túljelentkezés, a NATU dobozokban olyan kupont rejtettünk el, ami a 2017. december 31-ig szervezett összes foglalkozása közül az egyikre váltható be, és 10% kedvezményre jogosít. Lesznek babacipő és mokaszin készítő foglalkozások, saru, papucs és mindenféle mezítlábas lábbeli is terítékre kerül a tavaszra, nyárra való tekintettel, ez folyamatosan formálódik, az igények szerint alakul. Mindig előrukkol valami különlegessel, szervezett már leggings- és harisnyafestő órát is. Frankát az élet a tenyerén hordozza, mert elég bátor volt megvalósítani az álmát, azt, hogy cipőket készítsen és másokat is erre tanítson. A sarkára állt, a saját sarujában. Téged is szeretettel vár. :)

BORARTI // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Inspráló közeggel, izgalmas eszközökkel, természetes alapanyagokkal vár Téged és a kicsiket a Borarti Alkotó Tér és Műhely. Itt tényleg minden adott a kikapcsolódáshoz, sőt, a felnőtt foglalkozásokon még egy pohár bort is elkortyolgathatsz, olykor élő zene szól, miközben ajtódíszt vagy épp táskát készítesz. A szabad alkotást véve alapul, Bori a szakmai fortélyokon túl gyakorlott édesanyaként segíti a workshopokon részvevő gyerekeket és minden korosztálynál nagy odafigyeléssel választja meg környezettudatos alkotóterében az alapanyagokat és az eszközöket, amit csak lehet, újrahasznosít. Színes fantáziával, ízléssel, szaktudással, végtelen sok ötlettel és rengeteg mosollyal tölti meg Bori ezt a helyet. Ha időnk engedné, egyfolytában nála lebzselnénk szabadon alkotva, fülig érő szájjal. :) A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító kupont rejtettünk el, melyet online fogunk eljuttatni Hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod. A kedvezményedet a felnőtt foglalkozásokon tudod érvényesíteni 2017. december 31-ig, a részleteket és a jelszót megtalálod a kuponon.