"BODZA | TAVASZ" doboz

10500,-Ft

ARTKORES / MINDENBŐL VARRT NESZESZER

Extrovertált lázadóknak és introvertált minimalistáknak, akiknek csak a pipere tárolójuk furi, a többi kiegészítőjük zen. Eszter megint egyedit alkotott, szó szerint, nála sosincs semmiből két egyforma darab. Imád újrahasznosítani, legyen szó textilről, fáról, fémről vagy épp műanyag mütyűrökről. Eszter egyébként 2008-ban diplomázott a Magyar Képzőművészeti Egyetem képgrafika szakán, szeret kísérletezni, így a mostani neszeszerein találkozhatsz vidám, kézzel rajzolt motívumaival és az elszabadult varrógép cérnalabirintusaival. Tök jók! :) Egy dobozba egy neszeszert tettünk, szerencse kérdése, hogy melyik lesz a Tiéd, a kép tájékoztató jellegű.

GARKA // NÖVÉNYEKKEL SZÍNEZETT KENDERFÜLBEVALÓ ÉS KENDERGYŰRŰ SZETT

Ezek a kézzel tekergélt kender ékszerek csodás kiegésztői lehetnek a mindennapi vagy alkalmi öltözékünknek. Bogyó formájuknál és anyaguknál fogva egyszerűek és természetesek. Tünde bodzával és kurkumával színezte a kender fonalat, ezek adják a barnás és okkersárga színeket, ill. meghagyta natúr formájában is a kendert. A három szín közül véletlenszerűen kerül a dobozodba valamelyik, a kép tájékoztató jellegű. Egy dobozban egy fülbevaló-gyűrű szettet találsz.

PAPETRI PAPERWORKS / LEVÉLPAPÍR ÉS BORÍTÉK SZETT

Most, hogy itt a jó idő, még többet kerekedünk fel és utazunk itthon vagy külföldön. Ennek örömére a világ bármely pontjáról írhatunk szeretteinknek a PAPETRI vadvirágos és ásványos grafikájával ellátott levélpapírokra. Történeteinket ezután rajzos borítékba zárhatjuk, hogy biztonságban érhessenek haza. Bélyeggyűjtőknek és szép papír szerelmeseknek szuper meglepetés, és nekünk is jót tesz, ha gyakoroljuk kicsit a kézírást. Mert minden kanyarulat mást jelent. :) Egy dobozban 1 vadvirágos és 1 ásványos grafikával ellátott levélpapír-boríték szettet találsz, ez két levélre elég, bárhonnan is írsz majd. A kép tájékoztató jellegű.

COCOON MANUFAKTÚRA // KÁVÉ-HIMALÁJASÓS FÜRDŐRADÍR

Kézműves kávés fürdőradír, himalaya sóval és hidegen sajtolt, őrségi sárgabarackmag olajjal. Intenzív illatát az őrölt kávé, a cukorkás cubeba és a frissítő borsmenta illóolajok adják. Mi majdnem megkóstoltuk. :) A kávédarabkák zuhanyzás közben lejönnek az elhalt hámsejtekkel együtt, viszont a sárgabarackmag olaj azután is hidratáltan tartja a bőrt. A kávéról és a himalaya sóról olyan kutatási eredmények jelentek meg, hogy serkenthetik a kötőszövetek rugalmasságát, ezért a narancsbőrös részeken is ajánljuk a használatát, szőrbenövés ellen is nagyon hasznos. Himalaya só-tartalma miatt a zsíros, pattanásos bőrre különösen ajánlott, de mivel az arcbőr nagyon érzékeny és kényes, ott ne dörzsöljük erősen. A dobozban 1db 50ml-es fürdőradírt találsz.

CLASHING COLOURS // DIY TÁSKA BLING – KULCSTARTÓ

Kettő az egyben. :) Ebbe a DIY csomagba Réta minden alapanyagot bekészített, hogy könnyedén összeállíthass magadnak egy mutatós pompomos táska blinget, amit natúr fa golyók tesznek még természetesebbé. Így egy olyan, a magazinok címlapján is egyre többet látható, nagyméretű táska dísz lesz a Tiéd, ami végre nem állati szőrből, bőrből készült, hanem teljes egészében vegán. Mivel karabinerrel záródik, így egy kulcscsomót rátéve kulcstartónak is használhatod.

GARKA // MOHAZÖLD MEDÁLOS NYAKLÁNC EZÜSTTEL -10%

Tünde megszínezi, majd kézzel tekergéli a kenderzsineget, amelyből letisztult, természetes ékszereket és kiegészítőket készít. Most erre a csodás mohazöld medálos hosszú nyakláncra 10% kedvezményt kapsz a kupon jelszavának használatával, amikor leadod nála a rendelésed. A medál 3cm átmérőjű, a nyaklánc kb. 80cm hosszú, ezüst színű. Vedd fel egy sima pólóval, pulóverrel vagy ruhával és érezd a természet közelségét! :) A kupont 2017. december 31-ig válthatod be és online küldjük el a megrendelésedhez csatolva, hogy ne terheljük a háztartásod további papírhulladékkal.

COCOON MANUFAKTÚRA // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Nóri és Istvi rendszeresen tartanak kencekeverő foglalkozásokat a műhelyükben. 2017-ben is szeretettel várnak, ha testápolót, ajakápolót, arckrémet, masszázstömböt vagy épp napvédő krémet készítenél természetes alapanyagokból, minőségi vajakkal és illóolajokkal. Az elkészült bőrápolókat azonnal haza is viheted, a receptekkel és minden egyéb segédanyaggal együtt. Kövesd a Cocoon Facebook eseményeit, nehogy lemaradj! ;) A kupont 2017. december 31-ig válthatod be és online küldjük el a megrendelésedhez csatolva, hogy ne terheljük a háztartásod további papírhulladékkal.

HOCC // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Emő kosár-, táska- és clutch horgoló foglalkozásaira 2017. december 31-ig válthatod be ezt a kupont. Újrahasznosított pólófonallal és újrabőr alapanyagokkal dolgozhatsz, személyes élményen keresztül ismerheted meg a horgolást, hogy később otthon is készíthess divat és lakberendezési kiegészítőket ezzel a technikával. Hurrá! :)

PLAY PLANTS // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A PLAY PLANTS foglalkozásain mindig előkerül a természet és az újrahasznosítás, persze játékos formában. Hol pozsgásos, kaktuszos terráriumokat és zen kerteket lehet készíteni, hol régi csészékbe, poharakba ültethetünk kis növényeket, mohát, zuzmót. A növénykék gondozását is megtanulhatod és minden szükséges kellék, alapanyag is rendelkezésedre áll. Saját kincseidet (kedvenc kavicsok, uszadékfa, apró tárgyak) is elhozhatod és új életre keltheted itt. A pozsgásos dekorációkon túl Barbara viharkárok és metszési munkálatok során megmaradt faágakból készít divat és lakberendezési kiegészítőket, ezeket egyenként csiszolja, lakkozza, festi. Ha időben jelentkezel, Te is részt vehetsz valamelyik ReWood workshopján, érdemes figyelni a Facebook eseményeit. ;) A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító kupont találsz, melyet online fogunk eljuttatni Hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod. A kedvezményedet 2017. december végéig tudod érvényesíteni, a részleteket és a jelszót megtalálod a kuponon.

KREARTON // KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A KreARTON újrakartonjaival elengedhetjük a képzeletünket és a lakásunkhoz leginkább illő környezettudatos asztali és függő papírdekorációt vagy akár lámpát is készíthetünk. Kombinálhatjuk a szimpla natúr kartont mintás maradék anyagokkal, kiszínezhetjük, megfesthetjük, vagy nyugtathatjuk rajta a szemünket, ha meghagyjuk az összeszerelés után eredeti színében. A KreARTON készségfejlesztő játékokat is kínál, amelyekkel a kicsik vidáman tölthetik az időt. A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító jelszavas kupont találsz, melyet a KreARTON webáruházában lehet beváltani 2017. december 31-ig. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt.

CLASHING COLOURS // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -15%

Réta, a Clashing Colours blog írója rendszeresen tart foglalkozásokat, ahol a kreativitáson túl mindig megjelenik a harmonikus, tisztább, lassabb élet iránti tisztelete. Ennek mentén olyasfajta alkotásra ad lehetőséget a workshopjain, melynek során az emlékeink, mindennapi élményeink feldolgozása könnyed kikapcsolódássá válik, kisimít, eloszlat és felfrissít. A NATU dobozokban 15% kedvezményre jogosító jelszavas kupont találsz, amit Réta 2017. december végéig megtartott foglalkozásain válthatsz be. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt. Figyeld a Clashing Colours Facebook oldalát és jelentkezz a workshopokra! :)

FRANKA // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Franka egy ízig-vérig kreatív, teremtő nő, aki hol Szibériáig utazik, hogy kívülről szemlélje magát, hol másokat fejleszt, hiszen szerinte mindenki ért valamihez, csak fel kell ébreszteni a benne szunnyadó értékeket. Cipőkészítő workshopjaira óriási a túljelentkezés, a NATU dobozokban olyan kupont rejtettünk el, ami a 2017. december 31-ig szervezett összes foglalkozása közül az egyikre váltható be, és 10% kedvezményre jogosít. Lesznek babacipő és mokaszin készítő foglalkozások, saru, papucs és mindenféle mezítlábas lábbeli is terítékre kerül a tavaszra, nyárra való tekintettel, ez folyamatosan formálódik, az igények szerint alakul. Mindig előrukkol valami különlegessel, szervezett már leggings- és harisnyafestő órát is. Frankát az élet a tenyerén hordozza, mert elég bátor volt megvalósítani az álmát, azt, hogy cipőket készítsen és másokat is erre tanítson. A sarkára állt, a saját sarujában. Téged is szeretettel vár. :)

BORARTI // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Inspráló közeggel, izgalmas eszközökkel, természetes alapanyagokkal vár Téged és a kicsiket a Borarti Alkotó Tér és Műhely. Itt tényleg minden adott a kikapcsolódáshoz, sőt, a felnőtt foglalkozásokon még egy pohár bort is elkortyolgathatsz, olykor élő zene szól, miközben ajtódíszt vagy épp táskát készítesz. A szabad alkotást véve alapul, Bori a szakmai fortélyokon túl gyakorlott édesanyaként segíti a workshopokon részvevő gyerekeket és minden korosztálynál nagy odafigyeléssel választja meg környezettudatos alkotóterében az alapanyagokat és az eszközöket, amit csak lehet, újrahasznosít. Színes fantáziával, ízléssel, szaktudással, végtelen sok ötlettel és rengeteg mosollyal tölti meg Bori ezt a helyet. Ha időnk engedné, egyfolytában nála lebzselnénk szabadon alkotva, fülig érő szájjal. :) A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító kupont rejtettünk el, melyet online fogunk eljuttatni Hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod. A kedvezményedet a felnőtt foglalkozásokon tudod érvényesíteni 2017. december 31-ig, a részleteket és a jelszót megtalálod a kuponon.