"CÉDRUS I TÉL" doboz

9900,-Ft

ZAZIE KIADÓ // MCMENEMY MÁRK „DADDY COOL - VAGÁNYOK ÉS APÁK”

Kiss Tibi, Szabó Győző, Nánási Pál, Dragomán György, M. Kiss Csaba, Somlai-Fisher Ádám, Halácsy Péter, Zsidai Roy, S. Takács András, Erdei Zsolt - Madár

Mi jut eszünkbe róluk elsőre? Hát nem az apaság. Mert ki gondolná, hogy Kiss Tibi, a rocksztár egy Quimby-koncert után rohan haza a gyerekeihez? Vagy hogy Erdei Zsolt - Madár ökölvívó-világbajnok esténként édesen altatót dúdol a lányának? Szabó Győző pedig nemcsak a színpad sztárja, hanem a kölyökzsúroké is? Raskó Gabi és Tímár Rita butik kiadójának első könyvében ismert férfiak mesélnek bánataikról, örömeikről, félelmeikről, az egészen titkos közös szertartásokról, és arról, hogy más apák lettek-e, mint szüleik. A népszerű pasik egészen új arcukat mutatják: gyereknevelési tippek és nagyon vicces sztorik korunk legvagányabb apukáitól. Élvezettel olvastuk minden történetét, és ajánljuk szeretettel. <3

NEBOUXII // KORTÁRS DESIGN ZOKNI

Természet-ihlette, absztrakt zoknik egy szupercsapattól, Sipos Esztertől és Kerekes Katától. A Nebouxii csapata nagy figyelmet fordít arra, hogy a zoknik hazai gyárban készüljenek és gondosan választották ki azt az etikusan működő európai céget, akitől az alapanyagot veszik. Németországból érkező, 100%-os pamutfonal felhasználásával készítenek "páratlan" darabokat. Semmi kizsákmányolás, gyerekmunka vagy viszkóz. Ez itt valódi zokni. További különlegesség, hogy a kollekció minden párja felemás, vagyis a jobb és a bal láb mintája bár tökéletes összhangban van, mégis eltér egymástól, kiegészíti, folytatja a másikat. A NATU férfi dobozaiban a jól ismert balatoni halakat mintázó „Balaton” széria mellett három másik limitált kiadású designnal is találkozhatsz. Szerencse kérdése, hogy melyik lesz a Tiéd, az fix, hogy mind puha és nagyon menő. :) Méret: 40-45

COCOON MANUFAKTÚRA // OAT - CEDRUS ATLANTICA MASSZÁZSTÖMB

Bőrradírozó kézműves masszázstömb zabpehely darabokkal, fás illattal, hidratáló egzotikus vajakkal és őrségi szőlőmagolajjal. A kioldódó zabpehely darabok javítják a bőr tónusát, frissítik a kötőszöveteket, tisztító hatásúak. A zabpehely jó az ekcémára, enyhítheti a bőr viszketését. A pattanásokat, a zsíros bőrt is helyre rakja, tisztítja a pórusokat és csökkenti a gyulladásos folyamatokat. Az atlaszcédrus különleges, fás illatú illóolaj, ami nem fejt ki allergizáló hatást a bőrre, viszont a narancsbőr ellen hatékony segítség. Azért, hogy eltávolítsd a zabpelyhet, tusolás/fürdés közben ajánlatos használni ezt a testápolót. Érdemes kipróbálni a fent felsorolt bőrproblémákra, de vigyázz, hogy ne erősen dörzsöld hozzá a sérült bőrfelülethez.

BOTANIKA // NÖVÉNYEKKEL FESTETT TEXTIL TÁRCA

Iratoknak, papírpénznek, aprónak, zsebkendőnek. Ez mind belefér. Így nem szóródik szét az, ami amúgy mindig. :) A homok-mustár színű egy katechu nevű akácfajtával, a szürke gránátalmahéjjal, a sötétbarna pedig diólevéllel lett megszínezve. A BOTANIKA egy kifinomult, környezettudatos divatmárka, melynek középpontjában légies, növényekkel festett textiltermékek állnak.  Ilyen ez a pasis textil tároló is, egyszerű, visszafogott, természetes színe van és finom, puha pamutból készült. A férfiaknak szóló CÉDRUS dobozba a fenti három színben kerültek be ezek a szépségek, Sári mindegyiket külön-külön felcímkézte, hogy Te is tudd, milyen növényt használt a fonal színezéséhez. Szerencse kérdése, hogy melyik kerül Hozzád. :) A kép tájékoztató jellegű, ezek közül egy dobozhoz egy BOTANIKA textil tároló tartozik. Mérete kb. 11x14cm.

SOPHIE BELLO // HÉVÍZI ISZAPOS SZAPPAN

Ez a shea vajban gazdag, hévízi iszappal dúsított szappan a problémás bőrre épp oly nyugtatóan hat, mint bármely más bőrtípusra. A hévízi iszap speciálisan, a tó fenekéről származó tőzegiszap. A Hévízi-tó medrét vastag rétegben fedő iszap a maga nemében egyedülálló módon, koncentráltan tartalmazza a gyógyvíz tulajdonságait. Gyulladáscsökkentő hatással bír, magas ásványi anyag tartalommal rendelkezik, bőrpuhító és ezáltal nagyon jó bőrradírozó is. A Sophie Bello kézzel készült szappanjai nem tartalmaznak pálmazsírt, csomagolásuk pedig attól is különleges, hogy egyrészt mindegyik egyedi címkét kap, másrészt a papírjukat Zsófi növényi festékekkel festi meg, hogy hűen tükrözze a bennük rejlő természetességet. A sok shea vaj mellet tengernyi odafigyelést és szeretetet találsz minden egyes Sophie Bello termékben.

COCOON MANUFAKTÚRA // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Nóri és Istvi rendszeresen tartanak kencekeverő foglalkozásokat a műhelyükben. 2017-ben is szeretettel várnak, ha testápolót, ajakápolót, arckrémet, masszázstömböt vagy épp napvédő krémet készítenél természetes alapanyagokból, minőségi vajakkal és illóolajokkal. Az elkészült bőrápolókat azonnal haza is viheted, a receptekkel és minden egyéb segédanyaggal együtt. Kövesd a Cocoon Facebook eseményeit, nehogy lemaradj! ;) A kupont 2017. december 31-ig válthatod be és online küldjük el a megrendelésedhez csatolva, hogy ne terheljük a háztartásod további papírhulladékkal.

PLAY PLANTS // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A PLAY PLANTS foglalkozásain mindig előkerül a természet és az újrahasznosítás, persze játékos formában. Hol pozsgásos, kaktuszos terráriumokat és zen kerteket lehet készíteni, hol régi csészékbe, poharakba ültethetünk kis növényeket, mohát, zuzmót. A növénykék gondozását is megtanulhatod és minden szükséges kellék, alapanyag is rendelkezésedre áll. Saját kincseidet (kedvenc kavicsok, uszadékfa, apró tárgyak) is elhozhatod és új életre keltheted itt. A pozsgásos dekorációkon túl Barbara viharkárok és metszési munkálatok során megmaradt faágakból készít divat és lakberendezési kiegészítőket, ezeket egyenként csiszolja, lakkozza, festi. Ha időben jelentkezel, Te is részt vehetsz valamelyik ReWood workshopján, érdemes figyelni a Facebook eseményeit. ;) A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító kupont találsz, melyet online fogunk eljuttatni Hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod. A kedvezményedet 2017. december végéig tudod érvényesíteni, a részleteket és a jelszót megtalálod a kuponon.

KREARTON // KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A KreARTON újrakartonjaival elengedhetjük a képzeletünket és a lakásunkhoz leginkább illő környezettudatos asztali és függő papírdekorációt vagy akár lámpát is készíthetünk. Kombinálhatjuk a szimpla natúr kartont mintás maradék anyagokkal, kiszínezhetjük, megfesthetjük, vagy nyugtathatjuk rajta a szemünket, ha meghagyjuk az összeszerelés után eredeti színében. A KreARTON készségfejlesztő játékokat is kínál, amelyekkel a kicsik vidáman tölthetik az időt. A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító jelszavas kupont találsz, melyet a KreARTON webáruházában lehet beváltani 2017. december 31-ig. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt.

FRANKA // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Franka egy ízig-vérig kreatív, teremtő nő, aki hol Szibériáig utazik, hogy kívülről szemlélje magát, hol másokat fejleszt, hiszen szerinte mindenki ért valamihez, csak fel kell ébreszteni a benne szunnyadó értékeket. Cipőkészítő workshopjaira óriási a túljelentkezés, a NATU dobozokban olyan kupont rejtettünk el, ami a 2017. december 31-ig szervezett összes foglalkozása közül az egyikre váltható be, és 10% kedvezményre jogosít. Lesznek babacipő és mokaszin készítő foglalkozások, saru, papucs és mindenféle mezítlábas lábbeli is terítékre kerül a tavaszra, nyárra való tekintettel, ez folyamatosan formálódik, az igények szerint alakul. Mindig előrukkol valami különlegessel, szervezett már leggings- és harisnyafestő órát is. Frankát az élet a tenyerén hordozza, mert elég bátor volt megvalósítani az álmát, azt, hogy cipőket készítsen és másokat is erre tanítson. A sarkára állt, a saját sarujában. Téged is szeretettel vár. :)

HAPPY BIO // KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Zoli életének része a környezettudatosság, így magától értetődő volt, hogy olyan vállalkozásba kezd, amiben egyrészt nagy gyakorlatot szerzett, másrészt szakmai tanácsadói révén ügyel a termékek minőségére és figyel a környezetbarát csomagolásra is.  Azzal a céllal hozta létre a webáruházát, hogy segítse a kezdő életmódváltókat, támogassa az egészséges életmódot élőket, bármelyik szakaszban is legyenek, és színteret biztosítson a sokfajta és sokrétű egészséges irányzatok gyakorlásának. A NATU dobozokban található kedvezmény kupont a megadott jelszóval idén tudod beváltani a Happy Bio webáruházban. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt.