"BODZA I TÉL" doboz

8500,-Ft

PAPETRI PAPERWORKS // KIS MÉRETŰ NATÚR FÜZET FŰFAVIRÁG MINTÁVAL

Mimi helyes, fűfavirágot ábrázoló rajzaival tette ellenállhatatlanná ezeket az újrahasznosított papírból készült „nature collection” füzeteket. Minden füzet 10,5x14,5cm méretű, 80g-os papírból lett összeállítva és 52 sima oldala van. A kétféle borító minta közül véletlenszerűen kerül a dobozodba a levélkés vagy a virágos verzió, mi mindkettőt nagyon szeretjük. <3 Egy dobozba egy füzetet rejtettünk el.

ARTKORES // AGANCSOS FÜLBEVALÓ

Ez az újrafülbevaló hordható "doodaa műalkotás", valaha volt tárgyak művészi megmunkálásának, átalakításának eredménye.  Csintalan és különleges, biztos beszédtéma, bármikor veszed is fel. Introvertáltak csak saját felelősségükre hordhatják. :) A kép tájékoztató jellegű, ezüst, arany, bronz, bézs, kék vagy zöld „aganccsal” találkozhatsz a dobozodban.

POISJARDIN // 3D JEGESMEDVE KITŰZŐ

A POISJARDIN vidám kis lényei most 3D-s fa kitűzőn elevenednek meg. Első ránézésre meg sem lehet mondani, de Zsuzsi egyenként, aprólékosan rajzolta és festette meg ezeket a kedves jegesmedvéket és a hátterüket is. Amikor egymás mellé raktunk párat, elképesztő volt látni, hogy tényleg nem nyomdázott termékkel állunk szemben, hanem minden pici részletet kézzel kanyarít rá az alkotó. Néhol jobbra néz, néhol balra, olykor hunyorít és a háttérben vagy havazik vagy esik vagy halak ugrálják körül. Hátizsákra vagy egy jó meleg sálra pont rátűzhetjük. Én a laptopom borítóján is hordok egyet, olyan barátságos lett tőle.

SOPHIE BELLO // KECSKETEJES KÉNYEZTETŐ SZAPPAN

Zsófi kecsketejjel és sok shea vajjal készítette ezt a natúr szappant, amely arcmosásra is kiváló. Használata után nem válik a bőr szárazzá és irritálttá, sőt a meglévő bőrirritációk is idővel elmúlnak. A Sophie Bello kézzel készült szappanjai nem tartalmaznak pálmazsírt, csomagolásuk pedig attól is különleges, hogy egyrészt mindegyik egyedi címkét kap, másrészt a papírjukat Zsófi növényi festékekkel festi meg, hogy hűen tükrözze a bennük rejlő természetességet. A sok shea vaj mellet tengernyi odafigyelést és szeretetet találsz minden egyes Sophie Bello termékben.

KREARTON // DIY ÚJRAPAPÍRRAL DEKORÁLHATÓ KARTON DÍSZEK

Dóra, a KreARTON megálmodója sokoldalú téli dekorációval készült. A különböző formák egymásból szedhetők ki és a háromféle női stílus szerint régi magyar napilapokból, bézs színű szalaggal (JÁZMIN), divat- és lakberendezési lapokból, fekete-fehér pékzsineggel (PÁLMA), valamint utazós és életmód magazinokból származó oldalakkal ezüst színű szalaggal (BODZA), extra kreatív papírral lettek egyenként összeállítva. Az újrapapírokat a kartonra ragasztva egyedi díszeket kapunk, amelyek a karácsonyfán, az ablakban vagy épp ajándékkísérőként is jól mutatnak. Az Ünnepek után pedig egy gallyra vagy pár bútorgombra függesztve díszíthetjük velük tovább a lakást vagy az irodát. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a részletes leírást és a fázisfotókat a NATU Tumblr blogjára tesszük fel, onnan tudod ellesni a fortélyokat.

SOPHIE BELLO // „BÁRSONYOS BŐR” TÁPLÁLÓ BALZSAM KEDVEZMÉNY -30%

Ez a csodafinom balzsam az évszak legsokoldalúbban használható darabja, amellyel az egész testedet ápolhatod. A bőrbe felszívódva hosszantartó hidratáló hatást fejt ki, ami ezeken a hűvös, szeles napokon vagy épp a fűtött lakás száraz levegője miatt igazán jól jön. A grapefruit friss, gyümölcsös illata kedélyjavító, élénkítő hatással lehet Rád és nem utolsó sorban kiváló légtisztító is. A kedvezményedet 2017. január végéig tudod érvényesíteni, a részleteket és a jelszót megtalálod a kuponon. Iratkozz fel a Sophie Bello hírlevélre is, ha rendszeresen szeretnél otthon elkészíthető, természetes összetevőjű recepteket, ötleteket kapni.

INDIRA MŰHELY // AYURVÉDIKUS SZÉPSÉGÁPOLÁS WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Mikó Zsófi a babavárás közepette még tartani fog egy csodás workshopot 2017. január 21-én a CikkCakk Studio-ban, amire 10% kedvezményt kapsz a kupon kódjának megadásával. Téma: Az indiai nők szépségtitkai | Ayurvédikus szépségápolás. A foglalkozás időtartama 2-2,5 óra. Részvételi díj 10.000 Ft/fő/alkalom, mely tartalmazza a műhelymunkához szükséges összes eszközt, alapanyagot, jegyzetet, teát, sütit és nem utolsó sorban a jó hangulatot. Zsófi évente 4 alkalommal, kis létszámban (max. 6-8 fő) tart foglalkozásokat és most egy darabig más elfoglaltságai lesznek ;), úgyhogy érdemes mielőbb élni ezzel a lehetőséggel. A jelszavas kupont e-mailben fogjuk eljuttatni hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod.

COCOON MANUFAKTÚRA // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Nóri és Istvi rendszeresen tartanak kencekeverő foglalkozásokat a műhelyükben. 2017-ben is szeretettel várnak, ha testápolót, ajakápolót, arckrémet, masszázstömböt vagy épp napvédő krémet készítenél természetes alapanyagokból, minőségi vajakkal és illóolajokkal. Az elkészült bőrápolókat azonnal haza is viheted, a receptekkel és minden egyéb segédanyaggal együtt. Kövesd a Cocoon Facebook eseményeit, nehogy lemaradj! ;) A kupont 2017. december 31-ig válthatod be és online küldjük el a megrendelésedhez csatolva, hogy ne terheljük a háztartásod további papírhulladékkal.

HOCC // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Emő kosár-, táska- és clutch horgoló foglalkozásaira 2017. december 31-ig válthatod be ezt a kupont. Újrahasznosított pólófonallal és újrabőr alapanyagokkal dolgozhatsz, személyes élményen keresztül ismerheted meg a horgolást, hogy később otthon is készíthess divat és lakberendezési kiegészítőket ezzel a technikával. Hurrá! :)

PLAY PLANTS // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A PLAY PLANTS foglalkozásain mindig előkerül a természet és az újrahasznosítás, persze játékos formában. Hol pozsgásos, kaktuszos terráriumokat és zen kerteket lehet készíteni, hol régi csészékbe, poharakba ültethetünk kis növényeket, mohát, zuzmót. A növénykék gondozását is megtanulhatod és minden szükséges kellék, alapanyag is rendelkezésedre áll. Saját kincseidet (kedvenc kavicsok, uszadékfa, apró tárgyak) is elhozhatod és új életre keltheted itt. A pozsgásos dekorációkon túl Barbara viharkárok és metszési munkálatok során megmaradt faágakból készít divat és lakberendezési kiegészítőket, ezeket egyenként csiszolja, lakkozza, festi. Ha időben jelentkezel, Te is részt vehetsz valamelyik ReWood workshopján, érdemes figyelni a Facebook eseményeit. ;) A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító kupont találsz, melyet online fogunk eljuttatni Hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod. A kedvezményedet 2017. december végéig tudod érvényesíteni, a részleteket és a jelszót megtalálod a kuponon.

KREARTON // KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A KreARTON újrakartonjaival elengedhetjük a képzeletünket és a lakásunkhoz leginkább illő környezettudatos asztali és függő papírdekorációt vagy akár lámpát is készíthetünk. Kombinálhatjuk a szimpla natúr kartont mintás maradék anyagokkal, kiszínezhetjük, megfesthetjük, vagy nyugtathatjuk rajta a szemünket, ha meghagyjuk az összeszerelés után eredeti színében. A KreARTON készségfejlesztő játékokat is kínál, amelyekkel a kicsik vidáman tölthetik az időt. A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító jelszavas kupont találsz, melyet a KreARTON webáruházában lehet beváltani 2017. december 31-ig. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt.

CLASHING COLOURS // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -15%

Réta, a Clashing Colours blog írója rendszeresen tart foglalkozásokat, ahol a kreativitáson túl mindig megjelenik a harmonikus, tisztább, lassabb élet iránti tisztelete. Ennek mentén olyasfajta alkotásra ad lehetőséget a workshopjain, melynek során az emlékeink, mindennapi élményeink feldolgozása könnyed kikapcsolódássá válik, kisimít, eloszlat és felfrissít. A NATU dobozokban 15% kedvezményre jogosító jelszavas kupont találsz, amit Réta 2017. december végéig megtartott foglalkozásain válthatsz be. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt. Figyeld a Clashing Colours Facebook oldalát és jelentkezz a workshopokra! :)

FRANKA // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Franka egy ízig-vérig kreatív, teremtő nő, aki hol Szibériáig utazik, hogy kívülről szemlélje magát, hol másokat fejleszt, hiszen szerinte mindenki ért valamihez, csak fel kell ébreszteni a benne szunnyadó értékeket. Cipőkészítő workshopjaira óriási a túljelentkezés, a NATU dobozokban olyan kupont rejtettünk el, ami a 2017. december 31-ig szervezett összes foglalkozása közül az egyikre váltható be, és 10% kedvezményre jogosít. Lesznek babacipő és mokaszin készítő foglalkozások, saru, papucs és mindenféle mezítlábas lábbeli is terítékre kerül a tavaszra, nyárra való tekintettel, ez folyamatosan formálódik, az igények szerint alakul. Mindig előrukkol valami különlegessel, szervezett már leggings- és harisnyafestő órát is. Frankát az élet a tenyerén hordozza, mert elég bátor volt megvalósítani az álmát, azt, hogy cipőket készítsen és másokat is erre tanítson. A sarkára állt, a saját sarujában. Téged is szeretettel vár. :)

BORARTI // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Inspráló közeggel, izgalmas eszközökkel, természetes alapanyagokkal vár Téged és a kicsiket a Borarti Alkotó Tér és Műhely. Itt tényleg minden adott a kikapcsolódáshoz, sőt, a felnőtt foglalkozásokon még egy pohár bort is elkortyolgathatsz, olykor élő zene szól, miközben ajtódíszt vagy épp táskát készítesz. A szabad alkotást véve alapul, Bori a szakmai fortélyokon túl gyakorlott édesanyaként segíti a workshopokon részvevő gyerekeket és minden korosztálynál nagy odafigyeléssel választja meg környezettudatos alkotóterében az alapanyagokat és az eszközöket, amit csak lehet, újrahasznosít. Színes fantáziával, ízléssel, szaktudással, végtelen sok ötlettel és rengeteg mosollyal tölti meg Bori ezt a helyet. Ha időnk engedné, egyfolytában nála lebzselnénk szabadon alkotva, fülig érő szájjal. :) A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító kupont rejtettünk el, melyet online fogunk eljuttatni Hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod. A kedvezményedet a felnőtt foglalkozásokon tudod érvényesíteni 2017. december 31-ig, a részleteket és a jelszót megtalálod a kuponon.

HAPPY BIO // KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Zoli életének része a környezettudatosság, így magától értetődő volt, hogy olyan vállalkozásba kezd, amiben egyrészt nagy gyakorlatot szerzett, másrészt szakmai tanácsadói révén ügyel a termékek minőségére és figyel a környezetbarát csomagolásra is.  Azzal a céllal hozta létre a webáruházát, hogy segítse a kezdő életmódváltókat, támogassa az egészséges életmódot élőket, bármelyik szakaszban is legyenek, és színteret biztosítson a sokfajta és sokrétű egészséges irányzatok gyakorlásának. A NATU dobozokban található kedvezmény kupont a megadott jelszóval idén tudod beváltani a Happy Bio webáruházban. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt.