"PITYPANG NOVEMBER" doboz

11900,-Ft

POISJARDIN // GŐZÖLGŐ KAKAÓ KITŰZŐ

A pöttyös bögre bármely korosztály számára szerethető, én a mai napig a tizenvalahány éves kék alapon fehér pöttyös, ragasztott fülű bögrémből iszom a teát. A kicsiknél inkább a kakaó a kedvenc és ez a kézzel festett, fából készült, gőzölgő kakaó kitűző ruhára, hátizsákra, tornazsákra is illik. Zsuzsi arra is ügyelt, hogy a kitűzőalap biztonsági tekerő záras legyen, így (elvileg) csak a felnőttek tudják kinyitni. Jól teszed, ha felkészülsz a gyerkőcök megnövekedett kakaó igényére, amit gyakran látnak, az ugyanis kell nekik. ;)

EPERFA // GOMBA PÖRGETTYŰK

Az őzláb, a csiperke és a pereszke közül 2db erdőjáró gomba pörgettyűt találsz a novemberi PITYPANG dobozban. Ha hazatértünk a kirándulásból, kezdődhet a játék! Kipróbáltuk és jól szórakoztunk, tényleg úgy pörögnek, hogy versenyeztetni lehet őket, melyik pörög tovább, melyik üti ki a másikat. :) Az Eperfa játékok nagy részét megváltozott munkaképességű, vagy szociálisan hátrányos helyzetű emberek készítik, a játékokhoz felhasznált összes faanyag pedig a Duna-Ipoly Nemzeti Park területéről származik, hiszen egy nemzeti parknál jobban senki nem vigyázhatna ez erdőkre, annak teljes ökoszisztémáját szem előtt tartva, a legkisebb élőlényektől a legnagyobbakig. Szerencse kérdése, hogy a 3-féle gombából melyik kettő landol a dobozodban, a kép, amin a kis pereszke a fején pörög, tájékoztató jellegű.

MIASZÖSZ // ÁLLATOS SÓPÁRNA

A mosómedve, a koala és a panda segítenek, ha a téli nyavaják ledöntik a kicsiket a lábukról. A levehető, mosható huzat 100% pamutból készült, kézzel, szeretettel a Miaszösz műhelyében. Dorka sópárnái felmelegítve, a fülre, a mellkasra helyezve kellemes érzést nyújtanak minden náthás, köhögős kisgyereknek. Hasfájás esetén is finom meleget adnak, így az anyukáknak is remek szolgálatot tesznek „azokon a napokon”.

SHAMO BAGS // KÉZZEL NYOMOTT VÁSZONZSÁK

Gyerekeknek belefér az uzsonna és a Mikulás is bele rejtheti a mandarint, mogyorót, egyebeket. :)

Később uzsonna hordozó vagy természetjáráskor kincsgyűjtő is lehet. Nusi üzeni: "Amennyiben lehetséges, mondj nemet a nejlonra! Üzenetem ezzel a zsákkal, hogy vegyük észre, kis odafigyeléssel is mennyit tehetünk személyes környezetünkért. Egy ilyen zsák használatával sokszor kiváltható lenne a fölösleges nejlon zacskó használat, csak meg kell szoknunk, hogy magunkkal visszük a bevásárlásokra. Használható még tárolásra, ajándékozáshoz csomagolópapír helyett, őszi gyűjtögetéshez, otthoni rendszerezéshez vagy akár dekorációként is. A minták indiai kézzel faragott fapecsétekkel készültek, üzenetük, hogy találjunk vissza a természethez és annak körforgásához, ritmusához, tudjunk örülni ugyanúgy a borús őszi napoknak, vagy a nyári melegnek is."

COCOON MANUFAKTÚRA // POPSIKRÉM & BŐRÁPOLÓ

A novemberi PITYPANG dobozban olyan hipoallergén testvajat találsz, ami natúr popsikrémként is jól használható, finoman kenhető, ápolja a puha bababőrt. Nóri és Istvi a Pilisben keverte őket és a csomagolásuk grafikájához az egyik kedvenc illusztrátorunkat, Kiskovács Esztert kérték fel. Mesés címkék, csodás illatok, alapanyagok, szakértelem és sok szeretet, nekünk ilyen a Cocoon. A kép tájékoztató jellegű, a dobozban 1db 50ml-es popsikrémet találsz az alábbi összetétellel:

HIPOALLERGÉN TESTVAJ / A legérzékenyebb bőr hidratálására is alkalmas ápoló vajak és olajok elegye, illóolajok nélkül. Száraz bőrre éjszakai arckrémnek is kiváló a csípős, hideg időszakban, így, ha nem az érzékeny babapopsira kerül, akkor reggelre szép, hidratált bőrrel ébredhetsz. :) A kakaóvaj természetes, kakaós illatúvá teszi ezt a testápoló krémet, a shea vajjal keverve nagyon pozitív hatással van a bőrproblémákra. Nóri és Istvi az egzotikus vajakat őrségi szőlőmagolajjal keverte, amely a bőr különböző irritációinak és problémáinak ellenszere. Kisbabáknak és mamáknak is jól bevált, megér egy próbát.

MOSÓMAMI // MINI SHEA VAJ

Finomítatlan shea vaj kis tégelyben (10ml). Csak bedobod a táskádba és mindig kéznél van a legtermészetesebb ajakápoló, vagy felhasználhatod otthoni kozmetikum készítéshez alapanyagként. Öko mosószerek, natúr testápolási termékek, minőségi szappankészítési alapanyagok sorakoznak Krisztiék családi vállalkozásának polcain. Miután a sokadik mosópor is kiütést okozott, a számtalan vegyszeres flakon csak a kamrában porosodott, és bele sem mertek gondolni, hogy a habzó kemikáliák mit műveltek folyóinkban, világossá vált, mit lehet és kell tenniük egy fenntarthatóbb jövő érdekében: megalapították a saját kis cégüket. Termékeik körét az elmúlt években mindig a vevői igényekhez igazították, és támogatni kezdték a hozzájuk hasonló kis manufaktúrákat. A novemberi NATU dobozokban elrejtettünk egy-egy kis tégely Mosómami finomítatlan shea vajat, használd kedved szerint! :)

BORARTI // DIY KARTON HÁZIKÓ

A Mikulásra várva a csizma mellett az ablakban vagy az asztalon, polcon is jól mutat  ez a festett dekor karton házikó. Kiegészíthető a mellékelt papír és filc figurákkal, hópelyhekkel, rárajzolhatjuk a kedvenc mesénkből az egyik házikó-homlokzatát, rengeteg lehetőséget rejt az alkotásra. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat további papírhulladékkal terhelni, a dekorációs ötleteket és a fényképeket a NATU Tumblr blogjára tesszük fel, onnan tudod ellesni a fortélyokat. A kép tájékoztató jellegű, mivel egyenként lettek kartonból kivágva, a házikók formája, mérete picit eltérhet egymástól. Egy dobozba egy házikót tettünk a hozzá tartozó papír és filc figurákkal.

PLAY PLANTS // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A PLAY PLANTS foglalkozásain mindig előkerül a természet és az újrahasznosítás, persze játékos formában. Hol pozsgásos, kaktuszos terráriumokat és zen kerteket lehet készíteni, hol régi csészékbe, poharakba ültethetünk kis növényeket, mohát, zuzmót. A növénykék gondozását is megtanulhatod és minden szükséges kellék, alapanyag is rendelkezésedre áll. Saját kincseidet (kedvenc kavicsok, uszadékfa, apró tárgyak) is elhozhatod és új életre keltheted itt. A pozsgásos dekorációkon túl Barbara viharkárok és metszési munkálatok során megmaradt faágakból készít divat és lakberendezési kiegészítőket, ezeket egyenként csiszolja, lakkozza, festi. Ha időben jelentkezel, Te is részt vehetsz valamelyik ReWood/ÚjraFa workshopján, idén is lesz egy, érdemes figyelni a Facebook eseményeit. ;) A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító kupont találsz, melyet online fogunk eljuttatni Hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod. A kedvezményedet 2017. március végéig tudod érvényesíteni, a részleteket és a jelszót megtalálod a kuponon.

MINI NATURA // PIZSAMA KEDVEZMÉNY KUPON -40%

A gyerekeknek szóló PITYPANG dobozokban az organikus pamut baba-és gyerekruhákat készítő Mini Natura megálmodója, Tóth Timi 40%-os kedvezmény kupont rejtett el, melyet még idén tudsz beváltani a gyerek pizsamákra. Itt az idő lecserélni a rövidujjú pizsit egy finom, puha, hosszúujjúra. Ahogy Timi modja, az organikus pamut viselése kellemes érzést nyújt a bőrnek, és használatával csökkenthető a káros anyag bevitel. Ez igazán jó hír a babáknak, kisgyerekeknek, akiknek sokkal vékonyabb és érzékenyebb bőre van mint Neked vagy nekem. Bár a Mini Natura ruháinak nagy része igazán színes és mintás, megnyugodhatsz, mert a GOTS- minősítés a festékanyagok vizsgálatára is kiterjed. A textilek megfestésénél növényi alapú festékanyagokat használnak, ezzel is hozzájárulva a ruhák különleges színvilágához. A jelszavas kupont e-mailben fogjuk eljuttatni hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod.

FRANKA // CIPŐKÉSZÍTŐ WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Franka egy ízig-vérig kreatív, teremtő nő, aki hol Szibériáig utazik, hogy kívülről szemlélje magát, hol másokat fejleszt, hiszen szerinte mindenki ért valamihez, csak fel kell ébreszteni a benne szunnyadó értékeket. Cípőkészítő workshopjaira óriási a túljelentkezés, a NATU dobozokban olyan kupont rejtettünk el, ami az erre évre szervezett összes foglalkozása közül az egyikre váltható be, és 10% kedvezményre jogosít. Lesznek babacipő és mokaszin készítő foglalkozások, talán csizma is a télre való tekintettel, de ez még formálódik, az igények szerint alakul. Mindig előrukkol valami különlegessel, legutóbb pl. leggings- és harisnyafestő órát szervezett. Frankát az élet a tenyerén hordozza, mert elég bátor volt megvalósítani az álmát, azt, hogy cipőket készítsen és másokat is erre tanítson. A sarkára állt, a saját sarujában. Téged is szeretettel vár. :)

KREARTON // KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A KreARTON újrakartonjaival elengedhetjük a képzeletünket és a lakásunkhoz leginkább illő környezettudatos asztali és függő papírdekorációt vagy akár lámpát is készíthetünk. Kombinálhatjuk a szimpla natúr kartont mintás maradék anyagokkal, kiszínezhetjük, megfesthetjük, vagy nyugtathatjuk rajta a szemünket, ha meghagyjuk az összeszerelés után eredeti színében. A KreARTON készségfejlesztő játékokat is kínál, amelyekkel a kicsik vidáman tölthetik az időt. A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító jelszavas kupont találsz, melyet a KreARTON webáruházában lehet beváltani 2017. december 31-ig. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt.

HAPPY BIO // KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Zoli életének része a környezettudatosság, így magától értetődő volt, hogy olyan vállalkozásba kezd, amiben egyrészt nagy gyakorlatot szerzett, másrészt szakmai tanácsadói révén ügyel a termékek minőségére és figyel a környezetbarát csomagolásra is.  Azzal a céllal hozta létre a webáruházát, hogy segítse a kezdő életmódváltókat, támogassa az egészséges életmódot élőket, bármelyik szakaszban is legyenek, és színteret biztosítson a sokfajta és sokrétű egészséges irányzatok gyakorlásának. A NATU dobozokban található kedvezmény kupont a megadott jelszóval idén tudod beváltani a Happy Bio webáruházban. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt.

CLASHING COLOURS // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -15%

Réta, a Clashing Colours blog írója rendszeresen tart foglalkozásokat, ahol a kreativitáson túl mindig megjelenik a harmonikus, tisztább, lassabb élet iránti tisztelete. Ennek mentén olyasfajta alkotásra ad lehetőséget a workshopjain, melynek során az emlékeink, mindennapi élményeink feldolgozása könnyed kikapcsolódássá válik, kisimít, eloszlat és felfrissít. A NATU dobozokban 15% kedvezményre jogosító jelszavas kupont találsz, amit Réta 2017. március végéig megtartott foglalkozásain válthatsz be. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt. Figyeld a Clashing Colours Facebook oldalát és jelentkezz a workshopokra! :)