"BODZA NOVEMBER" doboz

9800,-Ft

BOTANIKA // INDIGÓ SHIBORI TÁROLÓ

Sári, a BOTANIKA márka tervezője otthonosan mozog a növényi festés területén, ő maga fordította magyar nyelvre az egyik legkeresettebb shibori technikáról szóló könyvet. Indigóval festett, shibori technikával készített kis textil tárolójába iratok, bankkártya, pénz, zsepi és egy ajakápoló is belefér, zippzárral zárható (mérete kb. 11x14cm). Mára elválaszthatatlanok vagyunk, bármelyik táskámba átdobom és utazásnál is praktikus. Sári rendszeresen tart növényi festő workshopokat, érdemes tanulni tőle, csodaszép minták és színek születnek a foglalkozásain. A Facebook oldalán tudod követni az eseményeit. Mivel Sári a NATU novemberi BODZA dobozaiba is mindent kézzel festett, így nincs két egyforma minta, a természetes BOTANIKA stílus és az indigó élénk kék színe az, ami mindegyik textil tárolón visszaköszön. A kép tájékoztató jellegű.

PLAY PLANTS // ÚJRAFA KITŰZŐ

Viharkárok és metszési munkálatok során megmaradt faágakból készülnek a PLAY PLANTS ReWood/ÚjraFa kitűzői. Barbara mindegyiket kézzel csiszolja, lakkozza és festi, erdő mellett, madárdalban. :) Pulóveren, zakón, kabáton, nagy meleg sálon is jól mutatnak, én ebben a zimankóban a sálamon hordom. A faágak keresztmetszete is látszik minden egyes darabon, nincs két egyforma belőlük. Kitűzőként szó szerint a szíveden viselheted a fák sorsát. <3 December 3-án az első NATU Napon téli dekorációkat, karácsonyfadíszeket készíthetsz Barbarával szintén ilyen felszeletelt faágakból. Kukkants rá a Facebook oldalán az eseményeire, hogy Te is készíthess hasonló szépségeket. A kép tájékoztató jellegű, az ág-szeletek formája és a visszafogott pasztellszínek, vékonyan hol bronz, hol arany csíkkal szegélyezve dobozonként eltérnek.

NEBOUXII // MINTÁS ZOKNI

Természet-ihlette, absztrakt zoknik egy szupercsapattól, Sipos Esztertől és Kerekes Katától. A Nebouxii csapata nagy figyelmet fordít arra, hogy a zoknik hazai gyárban készüljenek és gondosan választották ki azt az etikusan működő európai céget, akitől az alapanyagot veszik. Németországból érkező, 100%-os pamutfonal felhasználásával készítenek "páratlan" darabokat. Semmi kizsákmányolás, gyerekmunka vagy viszkóz. Ez itt valódi zokni. További különlegesség, hogy a kollekció minden párja felemás, vagyis a jobb és a bal láb mintája bár tökéletes összhangban van, mégis eltér egymástól, kiegészíti, folytatja a másikat. A NATU női dobozaiban a Balaton, Jungle, Lobuki és Wolf mintákat találhatjátok meg novemberben. Szerencse kérdése, hogy melyik lesz a Tiéd, az fix, hogy puha és nagyon színes. :)

ART KORES // ÉLETVIDÁM KARKÖTŐ

Eszter igazi kincses karkötőkkel készült a novemberi BODZA dobozokhoz, a tőle megszokott és szeretett módon újrahasznos elemeket is aggatott mindre, ahogy ő mondja, az ékszereit "birizgálni ér". Vidám színeivel, kézzel kanyarított formáival művészeti alkotásként szerez örömöt Neked és annak, aki szembe jön veled az utcán vagy az irodában. :) Mivel minden darab kézzel és színes fantáziával készül, így mindegyik doboz eltérő karkötőt rejt, a művészi megmunkálás, öröm és az ArtKores stílus az, ami azonos bennük. A kép tájékoztató jellegű, ezekhez hasonlót, vagy épp ezek közül valamelyik ékszert leled majd a dobozodban.

MOSÓMAMI/BORZA SZAPPAN // PEZSGŐTÖMB

Öko mosószerek, natúr testápolási termékek, minőségi szappankészítési alapanyagok sorakoznak Krisztiék családi vállalkozásának polcain. Miután a sokadik mosópor is kiütést okozott, a számtalan vegyszeres flakon csak a kamrában porosodott, és bele sem mertek gondolni, hogy a habzó kemikáliák mit műveltek folyóinkban, világossá vált, mit lehet és kell tenniük egy fenntarthatóbb jövő érdekében: megalapították a saját kis cégüket. Termékeik körét az elmúlt években mindig a vevői igényekhez igazították, és támogatni kezdték a hozzájuk hasonló kis manufaktúrákat, mint amilyen a „Borza Szappan” is. Így készült a novemberi NATU dobozokban található pezsgőtömb is, amely vízzel érintkezve heves pezsgésbe kezd, a meleg vízben kiolvadnak az értékes ápoló olajok és a fürdővíznek kellemes illatot, bőrünknek pedig gyengéd ápolást biztosít. 100%-ban természetes, higítatlan illóolajakat tartalmaz. A kép tájékoztató jellegű, a Mosómami/Borza Szappan pezsgőtömbök 5-féle illattal, véletlenszerűen kerültek a dobozokba, egy dobozba egy darabot tettünk. Ezek közül valamelyiket találod a saját dobozodban: shea vajas-kamillás, shea vajas-levendulás, shea vajas-narancsos, shea vajas-bergamottos, zöld agyagos-mentolos.

MOSÓMAMI // MINI SHEA VAJ

Finomítatlan shea vaj kis tégelyben (10ml). Csak bedobod a táskádba és mindig kéznél van a legtermészetesebb ajakápoló, vagy felhasználhatod otthoni kozmetikum készítéshez alapanyagként. Öko mosószerek, natúr testápolási termékek, minőségi szappankészítési alapanyagok sorakoznak Krisztiék családi vállalkozásának polcain. Miután a sokadik mosópor is kiütést okozott, a számtalan vegyszeres flakon csak a kamrában porosodott, és bele sem mertek gondolni, hogy a habzó kemikáliák mit műveltek folyóinkban, világossá vált, mit lehet és kell tenniük egy fenntarthatóbb jövő érdekében: megalapították a saját kis cégüket. Termékeik körét az elmúlt években mindig a vevői igényekhez igazították, és támogatni kezdték a hozzájuk hasonló kis manufaktúrákat. A novemberi NATU dobozokban elrejtettünk egy-egy kis tégely Mosómami finomítatlan shea vajat, használd kedved szerint! :)

CLASHING COLOURS // DIY PÁRNAHUZAT LEVÉL MOTÍVUMMAL, SZÖVEGGEL

Réta, a Clashing Colours blog szerzője a novemberi BODZA dobozokhoz lenvászon párnahuzatot varrt és előkészített minden hozzávalót, hogy elkészíthesd a saját díszpárnád. Szuper ajándék így a téli bekuckózás idején, de valójában időtlen, hiszen Te alakítod ki a stílusát. Visszafogott és ünnepi színeket, szürkét és aranyat adunk minden párnahuzathoz, sőt Réta előre kinyomtatott pozitív üzeneteket és megrajzolt, beirdalt minden gumilapot, ami a levél motívum nyomdázásához szükséges. Rajtad áll, hogy szöveggel vagy szöveg nélkül, levelekkel vagy azok nélkül készíted el ezt a csodaszép huzatot. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat további papírhulladékkal terhelni, a részletes leírást és a fázisfotókat a NATU Tumblr blogjára tesszük fel, onnan tudod ellesni a fortélyokat. A képek tájékoztató jellegűek. Örömteli alkotást kívánunk!

PLAY PLANTS // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A PLAY PLANTS foglalkozásain mindig előkerül a természet és az újrahasznosítás, persze játékos formában. Hol pozsgásos, kaktuszos terráriumokat és zen kerteket lehet készíteni, hol régi csészékbe, poharakba ültethetünk kis növényeket, mohát, zuzmót. A növénykék gondozását is megtanulhatod és minden szükséges kellék, alapanyag is rendelkezésedre áll. Saját kincseidet (kedvenc kavicsok, uszadékfa, apró tárgyak) is elhozhatod és új életre keltheted itt. A pozsgásos dekorációkon túl Barbara viharkárok és metszési munkálatok során megmaradt faágakból készít divat és lakberendezési kiegészítőket, ezeket egyenként csiszolja, lakkozza, festi. Ha időben jelentkezel, Te is részt vehetsz valamelyik ReWood/ÚjraFa workshopján, idén is lesz egy, érdemes figyelni a Facebook eseményeit. ;) A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító kupont találsz, melyet online fogunk eljuttatni Hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod. A kedvezményedet 2017. március végéig tudod érvényesíteni, a részleteket és a jelszót megtalálod a kuponon.

BORARTI // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Inspráló közeggel, izgalmas eszközökkel, természetes alapanyagokkal vár Téged és a kicsiket a Borarti Alkotó Tér és Műhely. Itt tényleg minden adott a kikapcsolódáshoz, sőt, a felnőtt foglalkozásokon még egy pohár bort is elkortyolgathatsz, olykor élő zene szól, miközben ajtódíszt vagy épp táskát készítesz. A szabad alkotást véve alapul, Bori és Ági a szakmai fortélyokon túl gyakorlott édesanyákként segíti a workshopokon részvevő gyerekeket és minden korosztálynál nagy odafigyeléssel választják meg környezettudatos alkotó terükben az alapanyagokat és az eszközöket, amit csak lehet, újrahasznosítanak. Színes fantáziával, ízléssel, szaktudással, végtelen sok ötlettel és rengeteg mosollyal töltik meg Boriék ezt a helyet. Ha időnk engedné, egyfolytában náluk lebzselnénk szabadon alkotva, fülig érő szájjal. :) A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító kupont rejtettünk el, melyet online fogunk eljuttatni Hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod. A kedvezményedet az idei felnőtt foglalkozásokon tudod érvényesíteni, a részleteket és a jelszót megtalálod a kuponon.

FRANKA // CIPŐKÉSZÍTŐ WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Franka egy ízig-vérig kreatív, teremtő nő, aki hol Szibériáig utazik, hogy kívülről szemlélje magát, hol másokat fejleszt, hiszen szerinte mindenki ért valamihez, csak fel kell ébreszteni a benne szunnyadó értékeket. Cípőkészítő workshopjaira óriási a túljelentkezés, a NATU dobozokban olyan kupont rejtettünk el, ami az erre évre szervezett összes foglalkozása közül az egyikre váltható be, és 10% kedvezményre jogosít. Lesznek babacipő és mokaszin készítő foglalkozások, talán csizma is a télre való tekintettel, de ez még formálódik, az igények szerint alakul. Mindig előrukkol valami különlegessel, legutóbb pl. leggings- és harisnyafestő órát szervezett. Frankát az élet a tenyerén hordozza, mert elég bátor volt megvalósítani az álmát, azt, hogy cipőket készítsen és másokat is erre tanítson. A sarkára állt, a saját sarujában. Téged is szeretettel vár. :)

KREARTON // KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A KreARTON újrakartonjaival elengedhetjük a képzeletünket és a lakásunkhoz leginkább illő környezettudatos asztali és függő papírdekorációt vagy akár lámpát is készíthetünk. Kombinálhatjuk a szimpla natúr kartont mintás maradék anyagokkal, kiszínezhetjük, megfesthetjük, vagy nyugtathatjuk rajta a szemünket, ha meghagyjuk az összeszerelés után eredeti színében. A KreARTON készségfejlesztő játékokat is kínál, amelyekkel a kicsik vidáman tölthetik az időt. A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító jelszavas kupont találsz, melyet a KreARTON webáruházában lehet beváltani 2017. december 31-ig. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt.

HAPPY BIO // KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Zoli életének része a környezettudatosság, így magától értetődő volt, hogy olyan vállalkozásba kezd, amiben egyrészt nagy gyakorlatot szerzett, másrészt szakmai tanácsadói révén ügyel a termékek minőségére és figyel a környezetbarát csomagolásra is.  Azzal a céllal hozta létre a webáruházát, hogy segítse a kezdő életmódváltókat, támogassa az egészséges életmódot élőket, bármelyik szakaszban is legyenek, és színteret biztosítson a sokfajta és sokrétű egészséges irányzatok gyakorlásának. A NATU dobozokban található kedvezmény kupont a megadott jelszóval idén tudod beváltani a Happy Bio webáruházban. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt.

CLASHING COLOURS // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -15%

Réta, a Clashing Colours blog írója rendszeresen tart foglalkozásokat, ahol a kreativitáson túl mindig megjelenik a harmonikus, tisztább, lassabb élet iránti tisztelete. Ennek mentén olyasfajta alkotásra ad lehetőséget a workshopjain, melynek során az emlékeink, mindennapi élményeink feldolgozása könnyed kikapcsolódássá válik, kisimít, eloszlat és felfrissít. A NATU dobozokban 15% kedvezményre jogosító jelszavas kupont találsz, amit Réta 2017. március végéig megtartott foglalkozásain válthatsz be. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt. Figyeld a Clashing Colours Facebook oldalát és jelentkezz a workshopokra! :)