"JÁZMIN NOVEMBER" doboz

7900,-Ft

BOTANIKA // NÖVÉNYEKKEL FESTETT, HORGOLT KARKÖTŐ

A BOTANIKA egy kifinomult, környezettudatos divatmárka, melynek középpontjában légies, növényekkel festett textiltermékek állnak.  Ilyen ez a horgolt karkötő is. Bármikor felveheted, én minden nap hordom az indigóval kékre festett BOTANIKA karkötőm, mert egyszerű, visszafogott, természetes színe van és finom, puha pamutból készült. A novemberi JÁZMIN dobozba változatos színekben kerültek be ezek a szépségek, Sári mindegyiket külön-külön felcímkézte, hogy Te is tudd, milyen növényt használt a fonal színezéséhez. Szerencse kérdése, hogy melyik kerül Hozzád. :) A kép tájékoztató jellegű, ezek közül egy dobozhoz egy BOTANIKA karkötő tartozik.

POMPOMDESIGN // HORGOLT PONTFÜLBEVALÓK RÁVARRT KINCSEKKEL

A POMPOMDESIGN franciás könnyedsége, bohém eleganciája, változatos, hol élénk, hol napszítta színei mindennapi viseletre is alkalmassá teszik ezeket a horgolt pontfülbevalókat. A rávarrt kincsektől csillognak és lesznek még élettelibbek. Magunknak, barátnőinknek vagy vagány Édesanyáinknak csodaszép meglepetés lehet. Anyukám is régóta hordja, a színén és a kis csillogó gyöngyökön, ásványokon kívül azt is imádja, hogy pont jó a mérete, és könnyű, nem húzza le a fülcimpáját. Bori változatos színekben készítette el a novemberi JÁZMIN dobozhoz a pontfülbevalókat, minden doboz mást rejt, nincs két egyforma. A kép tájékoztató jellegű. Egy doboz egy pár POMPOMDESIGN fülit rejt.

EVUS // NÖVÉNYEKKEL FESTETT KÖNYVJELZŐ

Puha gyapjúfilcből, kézzel varrt könyvjelzők és ékszerek kerülnek ki Evus műhelyéből, melyek esszenciáját a színekkel való játék és a tervezés önfeledt szabadsága adja. Saját maga festi az alapanyagokat és folyamatos kísérletezik. Evus a NATU kapcsán kezdett el a növényi festéssel is foglalkozni. Első körben a konyhájában is fellelhető anyagokkal próbálkozott: cékla, fekete tea, diófa levele, csalán és még sok egyéb növény adta a levét ahhoz, hogy mindez létrejöhessen. :) A kép tájékoztató jellegű, a színek a fenti növények szerint változatosak. Evustól egy darab kézzel festett és varrt natúr könyvjelzőt találsz a novemberi JÁZMIN dobozodban.

POISJARDIN // SZÍNEZŐK

Zsuzsi a novemberi JÁZMIN dobozokba 10 lapnyi színezőt rejtett, a tőle megszokott barátságos kis lényekkel, természetet, erdőt, dombot, tengert és olykor világűrt ábrázoló részletekkel. Őszi-téli merengéshez a legjobb társ, mi párban is szoktunk így „meditálni” otthon. Aranyos elfoglaltság, különösen, mikor utána nézegetjük, hogy ki milyen színeket használt, mennyire nyomta rá a ceruzát, stb. Önismerethez és egymás megismeréséhez is jó módszer. Mivel minden lap egyoldalas, így akár képeslapként is feladhatod. Egy doboz egy tíz lapból álló POISJARDIN színezőt tartalmaz, a kép tájékoztató jellegű.

MOSÓMAMI/BORZA SZAPPAN // PEZSGŐTÖMB

Öko mosószerek, natúr testápolási termékek, minőségi szappankészítési alapanyagok sorakoznak Krisztiék családi vállalkozásának polcain. Miután a sokadik mosópor is kiütést okozott, a számtalan vegyszeres flakon csak a kamrában porosodott, és bele sem mertek gondolni, hogy a habzó kemikáliák mit műveltek folyóinkban, világossá vált, mit lehet és kell tenniük egy fenntarthatóbb jövő érdekében: megalapították a saját kis cégüket. Termékeik körét az elmúlt években mindig a vevői igényekhez igazították, és támogatni kezdték a hozzájuk hasonló kis manufaktúrákat, mint amilyen a „Borza Szappan” is. Így készült a novemberi NATU dobozokban található pezsgőtömb is, amely vízzel érintkezve heves pezsgésbe kezd, a meleg vízben kiolvadnak az értékes ápoló olajok és a fürdővíznek kellemes illatot, bőrünknek pedig gyengéd ápolást biztosít. 100%-ban természetes, higítatlan illóolajakat tartalmaz. A kép tájékoztató jellegű, a Mosómami/Borza Szappan pezsgőtömbök 5-féle illattal, véletlenszerűen kerültek a dobozokba, egy dobozba egy darabot tettünk. Ezek közül valamelyiket találod a saját dobozodban: shea vajas-kamillás, shea vajas-levendulás, shea vajas-narancsos, shea vajas-bergamottos, zöld agyagos-mentolos.

MOSÓMAMI // MINI SHEA VAJ

Finomítatlan shea vaj kis tégelyben (10ml). Csak bedobod a táskádba és mindig kéznél van a legtermészetesebb ajakápoló, vagy felhasználhatod otthoni kozmetikum készítéshez alapanyagként. Öko mosószerek, natúr testápolási termékek, minőségi szappankészítési alapanyagok sorakoznak Krisztiék családi vállalkozásának polcain. Miután a sokadik mosópor is kiütést okozott, a számtalan vegyszeres flakon csak a kamrában porosodott, és bele sem mertek gondolni, hogy a habzó kemikáliák mit műveltek folyóinkban, világossá vált, mit lehet és kell tenniük egy fenntarthatóbb jövő érdekében: megalapították a saját kis cégüket. Termékeik körét az elmúlt években mindig a vevői igényekhez igazították, és támogatni kezdték a hozzájuk hasonló kis manufaktúrákat. A novemberi NATU dobozokban elrejtettünk egy-egy kis tégely Mosómami finomítatlan shea vajat, használd kedved szerint! :)

KreARTON // DIY FÜGGŐ GEOMETRIKUS ÚJRAPAPÍR DEKOR

A KreARTON most csak a JÁZMIN dobozok tulajdonosait lepi meg ezekkel a könnyedén összeállítható geometrikus díszekkel, Dóra régi kottákat is felhasznált, igazi romantikus, téli hangulatot teremthetünk így a lakásban. A KreARTON újrapapírjaival elengedhetjük a képzeletünket és a lakásunkhoz leginkább illő környezettudatos dekorációt készíthetünk. Kombinálhatjuk a szimpla natúr kartont mintás maradék anyagokkal, kiszínezhetjük, megfesthetjük, vagy nyugtathatjuk rajta a szemünket, ha meghagyjuk az összeszerelés után eredeti színében. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat további papírhulladékkal terhelni, a részletes leírást és a fázisfotókat a NATU Tumblr blogjára tesszük fel, onnan tudod ellesni a fortélyokat. A képek tájékoztató jellegűek, a dobozban régi kotta és egyéb papírlapok lesznek megtalálhatók.

PLAY PLANTS // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A PLAY PLANTS foglalkozásain mindig előkerül a természet és az újrahasznosítás, persze játékos formában. Hol pozsgásos, kaktuszos terráriumokat és zen kerteket lehet készíteni, hol régi csészékbe, poharakba ültethetünk kis növényeket, mohát, zuzmót. A növénykék gondozását is megtanulhatod és minden szükséges kellék, alapanyag is rendelkezésedre áll. Saját kincseidet (kedvenc kavicsok, uszadékfa, apró tárgyak) is elhozhatod és új életre keltheted itt. A pozsgásos dekorációkon túl Barbara viharkárok és metszési munkálatok során megmaradt faágakból készít divat és lakberendezési kiegészítőket, ezeket egyenként csiszolja, lakkozza, festi. Ha időben jelentkezel, Te is részt vehetsz valamelyik ReWood/ÚjraFa workshopján, idén is lesz egy, érdemes figyelni a Facebook eseményeit. ;) A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító kupont találsz, melyet online fogunk eljuttatni Hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod. A kedvezményedet 2017. március végéig tudod érvényesíteni, a részleteket és a jelszót megtalálod a kuponon.

BORARTI // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Inspráló közeggel, izgalmas eszközökkel, természetes alapanyagokkal vár Téged és a kicsiket a Borarti Alkotó Tér és Műhely. Itt tényleg minden adott a kikapcsolódáshoz, sőt, a felnőtt foglalkozásokon még egy pohár bort is elkortyolgathatsz, olykor élő zene szól, miközben ajtódíszt vagy épp táskát készítesz. A szabad alkotást véve alapul, Bori és Ági a szakmai fortélyokon túl gyakorlott édesanyákként segíti a workshopokon részvevő gyerekeket és minden korosztálynál nagy odafigyeléssel választják meg környezettudatos alkotó terükben az alapanyagokat és az eszközöket, amit csak lehet, újrahasznosítanak. Színes fantáziával, ízléssel, szaktudással, végtelen sok ötlettel és rengeteg mosollyal töltik meg Boriék ezt a helyet. Ha időnk engedné, egyfolytában náluk lebzselnénk szabadon alkotva, fülig érő szájjal. :) A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító kupont rejtettünk el, melyet online fogunk eljuttatni Hozzád, hogy ne terheljük további papírhulladékkal a háztartásod. A kedvezményedet az idei felnőtt foglalkozásokon tudod érvényesíteni, a részleteket és a jelszót megtalálod a kuponon.

FRANKA // CIPŐKÉSZÍTŐ WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Franka egy ízig-vérig kreatív, teremtő nő, aki hol Szibériáig utazik, hogy kívülről szemlélje magát, hol másokat fejleszt, hiszen szerinte mindenki ért valamihez, csak fel kell ébreszteni a benne szunnyadó értékeket. Cípőkészítő workshopjaira óriási a túljelentkezés, a NATU dobozokban olyan kupont rejtettünk el, ami az erre évre szervezett összes foglalkozása közül az egyikre váltható be, és 10% kedvezményre jogosít. Lesznek babacipő és mokaszin készítő foglalkozások, talán csizma is a télre való tekintettel, de ez még formálódik, az igények szerint alakul. Mindig előrukkol valami különlegessel, legutóbb pl. leggings- és harisnyafestő órát szervezett. Frankát az élet a tenyerén hordozza, mert elég bátor volt megvalósítani az álmát, azt, hogy cipőket készítsen és másokat is erre tanítson. A sarkára állt, a saját sarujában. Téged is szeretettel vár. :)

KREARTON // KEDVEZMÉNY KUPON -10%

A KreARTON újrakartonjaival elengedhetjük a képzeletünket és a lakásunkhoz leginkább illő környezettudatos asztali és függő papírdekorációt vagy akár lámpát is készíthetünk. Kombinálhatjuk a szimpla natúr kartont mintás maradék anyagokkal, kiszínezhetjük, megfesthetjük, vagy nyugtathatjuk rajta a szemünket, ha meghagyjuk az összeszerelés után eredeti színében. A KreARTON készségfejlesztő játékokat is kínál, amelyekkel a kicsik vidáman tölthetik az időt. A NATU dobozokban 10% kedvezményre jogosító jelszavas kupont találsz, melyet a KreARTON webáruházában lehet beváltani 2017. december 31-ig. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt.

HAPPY BIO // KEDVEZMÉNY KUPON -10%

Zoli életének része a környezettudatosság, így magától értetődő volt, hogy olyan vállalkozásba kezd, amiben egyrészt nagy gyakorlatot szerzett, másrészt szakmai tanácsadói révén ügyel a termékek minőségére és figyel a környezetbarát csomagolásra is.  Azzal a céllal hozta létre a webáruházát, hogy segítse a kezdő életmódváltókat, támogassa az egészséges életmódot élőket, bármelyik szakaszban is legyenek, és színteret biztosítson a sokfajta és sokrétű egészséges irányzatok gyakorlásának. A NATU dobozokban található kedvezmény kupont a megadott jelszóval idén tudod beváltani a Happy Bio webáruházban. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt.

CLASHING COLOURS // WORKSHOP KEDVEZMÉNY KUPON -15%

Réta, a Clashing Colours blog írója rendszeresen tart foglalkozásokat, ahol a kreativitáson túl mindig megjelenik a harmonikus, tisztább, lassabb élet iránti tisztelete. Ennek mentén olyasfajta alkotásra ad lehetőséget a workshopjain, melynek során az emlékeink, mindennapi élményeink feldolgozása könnyed kikapcsolódássá válik, kisimít, eloszlat és felfrissít. A NATU dobozokban 15% kedvezményre jogosító jelszavas kupont találsz, amit Réta 2017. március végéig megtartott foglalkozásain válthatsz be. Mivel nem szeretnénk a háztartásodat papírhulladékkal terhelni, a kuponodat e-mailben küldjük el a rendeléseddel együtt. Figyeld a Clashing Colours Facebook oldalát és jelentkezz a workshopokra! :)